Rosio Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ustawilem fsb i monoznik na 7,5x133 i niby spox ale jak sprawdzilem fuzzy logic III to tam jest napisane ze agp pracuje na 90 a PCI 45 MHz no i czy program ten klamie czy faktycznie tak jest :? BTW wszystkie testy jakie robilem przechodzi bez problemow 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 sprawdz czymś innym ale chyba cosik kłamie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ale czym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 zobacz sisoft sandra tam jest wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 w tym problem ze nie ma w niej nic ciekawego, na solteko mi pokazywalo o teraz nic ani czestotliwosci ani dzielnika tylko pozostale "<span style="color:red;">[ciach!]</span>ly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Albo program jest skopany albo masz dzielnik magistrali 1/3. Jesli tak to radze szybko zmienić bo przy częstotliwości szyny PCI 45MHz możesz coś spalić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 dziwne a mi pokazuje wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Albo program jest skopany albo masz dzielnik magistrali 1/3. wydaje mi sie ze program jest do du...y bo watpie czy jakakolwiek karta przeszlaby benchmarki na taktowaniu 90MHz 8O BTW znacie jakis inny soft zeby to sprawdzic; tzn rzeczywiste taktowanieAGP i PCI :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 dziwne a mi pokazuje wszystko Sandra pokazuje to co sama wyliczy a nie faktyczne taktowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...