jackkpl Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Czy ktos moze mi podac linka z najlepszym wynikiem sandra unbuffered jaki widzial na oczy? Ja dzisiaj po malych tweakach zrobilem wynik 3729/3785.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Przy tych komponentach to nie dziwie sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Co to za pamieci i na jakich ustawieniach te 510 wycisnoles ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 http://forum.abit-usa.com/attachment.php?postid=160043 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 tee raptor, wylacz wszystkie sse/mmx i wylacz buforowanie i sie pochwal. Memorki ida na ustawieniach 2,5-3-4-6 przy 260 mhz (520 ddr) :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 tee raptor, wylacz wszystkie sse/mmx i wylacz buforowanie i sie pochwal. Memorki ida na ustawieniach 2,5-3-4-6 przy 260 mhz (520 ddr) :-).to nie moje :( ja mam proca na FSB133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 a szkoda, ja zalaczam moj wynik bez sse2 itp, popros kolege zeby zrobil ten test bez sse i innych , przy 270 fsb powinien mnie lyknac, ale ja mialem 4 x 512 a to tez daje troche :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 A jaka jest istota tego test ? Co niby to ma ukazac :D ? Gdzie przelozenie na praktyczne wyniki ? BTW 4x512 - co to ma dawac ? Rozumiem DualChanell, ale co ma 4x dawac i tak sa 2 kanaly. No ale moze zle podchodze do sprawy. Jackpl naswietl temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Jak Wam sie podoba?? przy fsb 273 juz bluescreen, nie wiem czy to wina goracego NB czy moze memorek, ale ja tam sie ciesze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...