Mark Nazzal Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Nie będe kupował na allegro, poszukam na giełdzie raczej. Nie zapomnę o zasilce, 360-tka będzie starczyć? jakiej firmy? wspomnę tylko, że posiadam dwa napędy CD-Rom (nagrywarka oraz dvd). Grafe prawdopodobnie radeon9800, ale jeszcze nie do końca pewien jestem. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Swoją drogą, to mobo http://allegro.pl/show_item.php?item=16059559 ma zintegrowaną kartę dzwiękową. Czy nie sprawi to problemów w słuchaniu muzyki z Audigy2 ? pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Moj Antek 350W ciagnie moj konfig ktory mysle tez nie jest maly. Kupuj Anteca, Chifteca zalezy ile masz kasy jak sporo to wez Enermaxa. Jezeli chcesz zaoszczedzic to Chiefteca. Ale pamietaj na zasilce nie nalezy oszczedzac zwlaszcza jak masz zamiar podkrecac ten sprzet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Dzięki wielkie wszystkim za udzielone tutaj rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 masz saund storma możesz sprzedać audigi znowu kasa zostanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Ja jestem generalnie audiofilem więc sprzedaż audigy2 nie wchodzi w grę kompletnie. http://www.chieftec.pl/ColorWX.htm Czy któraś z tych obudow będzie się nadawać z takim zasilaczem? pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...