MeHow Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 tygrysia maska rox ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Gigi -> http://www.torrent.org.pl/uploads6/torrent...rottola.torrent uważajcie bo zajmuje 1400 Mb :D ale musi być tego duużo w tym pliku (ja jeszcze ściągam) :D i pozdro dla poloni1 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Najlepsza była Kara Dokuro Bei'a na końcu każdego odcinka. Tygrysia maska była zajebiście brutalna jak na tamte czasy :) Była taka kreskówka że gość miał taki zegarek którym zatrzymywał czas? Dobrze mi świta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Jak ktoś jakieś odcinki Daimosa? Albo wie skąd zasssać? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Haha, jak ja nienawidzilem tych wszystkich bajek o ktorych tutaj mowa !! Najpierw bylem czerwony ze zlosci a potem zolty po sie caly pojscalem. Dla mnie rulowaly strus pedziwiatr, hanna barbera. Z calkiem starych to tylko He-man. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Wlasnie ciagne pierwsze 12 odcinkow Yattamana z suprnovej. Ma ktos podobne skrzywienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Archeologa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Daj spokoj, odkopal przynajmniej cos ciekawego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Wlasnie ciagne pierwsze 12 odcinkow Yattamana z suprnovej. Ma ktos podobne skrzywienie? To suprnova jeszcze istnieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 istnieje ;) znaczy chyba sie odrodzila :D chociaż ja tera z mininovy korzystam (z tych bardziej dostępnych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 pomylilo mi sie, z torrentspy'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...