lubmich Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Co będziemy podpisywać - wykupimy ich po kosztach terenu na ktorym stoją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Hut w Polsce mamy duzo musicie jeszcze napisac do KGHM Polska miedz i podpisac z nimi jakis kontrakt na najwieksze dostawy miedzi w historii firmy :)Masz na myśli historię KGHM :?: Ale gdyby uruchomić linię i cena spadła by do połowy cen zachodnich bliczków, to możemy naszymi firmami wyprzeć wszystkie "zachodnie" i Polska stanie się dostawcą jedynych słusznych systemów chłodzenia do komputerów i może nie tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 dzisiaj Polska !! jutro Europa !! a potem cały świat !! ; a najpierw sobie odpowiedni wąsik pod noskiem zapuszcze ;) ale sie OT robi znowu ;) ale serio.. życze powodzenia.. oby tak dalej bo wszystko idzie w jak najlepszym kierunku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Swiat to za malo za rok nasze bloczki beda w sondach wysylanych do roznych zakatkow naszej galaktyki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 a potem przyjda panowie z US i bedziemy musieli po nerce oddac na podatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 U mnie z nerka i watroba bedzie raczej ciezko bo kto by to kupil!!!A tak wogle to czekam z necierpliwoscia na nowa strone ba ta co jest teraz estetyka nie grzeszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ;p jest piekna i... RESPECT MY AUTHORITY!!! ;) a tak serio to nowa mam nadzieje was zadowoli, stawiamy przede wszystkim na latwa obsluge i na duza ilosc objasnien (by ograniczyc pytania do nas :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 a tak serio to nowa mam nadzieje was zadowoli, stawiamy przede wszystkim na latwa obsluge i na duza ilosc objasnien (by ograniczyc pytania do nas :D ) lenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 To moze Popix zrobicie cos na bazie wegla i uratujecie polski przemysl wydobywczy? ;) A i czemu na stronie nie ma kota maskotki tylko jakis imperialistyczny miś ???? Skladam zarzalenie do glownego sekretarza KC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Domagam sie azeby na kazdym bloka byla wygrawerowana glowa kota masktoki. Albo bedziecie dorzucali do kazdego zestewu kota maskotke:) Chociaz ja juz mam jednego kota ale z niego jest wiekszy len niz ja a to nie jest takie latwe!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 e tam... chyba WCowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 jesli mi ktos namaluje lub znajdzie gdzies ladnego kota polarnego (najlepiej z duzymi klami) to oczywiscie moge go uczynic trademarkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Wlasnie taka glowa kota z klami bylaby bardzo dobrym znakiem rozpoznawczym. Nie musze chyba tlumaczyc jak wazna w kazdej firmie jest marka i znak firmowy praktycznie kazda liczaca sie firma ma jakis znak firmowy. Ja nier jestem dobry w grafice ale moglibyscie nad czyms pomyslec!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Eeee tam. Taka grafika bedzie gorsza od tego zdjecia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Czy istnieje mozliwoasc zakupu tego copperfielda na cpu z szybkozlaczkami takimi jak na zdjeciu na poczatku tego forum, czy tylko dostepne sa bloczki z brzydka niebieska zaciskarka (nio chodzi mi o to niebieskie na szybkozlaczce :D ) :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 wszystkie pokazywane zlaczki sa na gwint 3/8 wiec jesli sie tylko mieszcza obok siebie to sa dostepne, na blok cpu mieszczą się wszystkie rodzaje, reasumujac - nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Hmm a jak by tak w przyszlosci zamontowac pod tego copperfielda "malego" z plytka(Cold Plate -Cu) tak jak to jest zrobione np. http://www.dangerden.com/images/MAZE4/m41shd2_lg.jpg to jest maze4 z dangerden jak by ktos nie wiedzia; :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 tylko po co sie zastanawiam, widzisz w chwili obecnej nasze bloczki sa zoptymalizowane pod rdzenie ~100mm^2, wiec jesli znajdziesz podobnego teca, to pewnie, w innej sytuacji jest to bez sensu :arrow: slowem, jest to bez sensu :wink: Co oczywiscie nie znaczy ze na tym bloczku poprzestaniemy, o nie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 juz lepiej by sie z TEC'iem sprawil bloczek gpu/nb , gdyz jest przewidziany na wieksze powierzchnie oddawania ciepla, ale ogolnie to stosujących peltiery uwazam za odłam na tyle skrajny, by stworzyc dla niego oddzielna grupe bloczkow, na pewno nie zoptymalizujemy zadnego standartowego bloku pod pelty, to poprostu zwiekszylo by jego cene, a 98% userow nie uzywa i nie zamierza uzywac peltow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 A no spoko ale widze ze glowe to macie nie od parady odrazu myslenie na przyszlosc to mi sie podoba. Niech moc bedzie z wami 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Jak ktos urzywa peltow to jest na tyle zaawansowany w tych klockach ze nie kupil by raczej takiego "gotowca" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Przesadzasz waść. Gotowiec dobra rzecz, smarujesz, przyklejasz, dokręcasz i jest. Zaletą jest to, że masz szybko gotowy układ. Wyobraź sobie, że nie masz czasu bawić sięklockami, skłądasz w pół godzinki kompa włączając w to chłodzenie i jedzesz na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Jasne , zapomiales o uszczelneinu ukladu , przygotowaniu odpowiedniego zasilania i kilku innych istotnych szczegolach a tak na serio to w Polsce malo kto na powarznie urzywa peltow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 to , ze malo ludzi uzywa powaznie peltow nie znaczy ze nikt ich nie uzywa. ja mysle ze warto wprowadzic chodziaz 1 specjalny bloczek pod peltki. jak bedzie maly popyt , to zaprzestaniecie produkcji i tyle . a jak sie popyt wznowi to zaczniecie produkcje. zawsze lepiej miec cos ''.. dzis moze nie, a jutro?.." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 to , ze malo ludzi uzywa powaznie peltow nie znaczy ze nikt ich nie uzywa. ja mysle ze warto wprowadzic chodziaz 1 specjalny bloczek pod peltki. jak bedzie maly popyt , to zaprzestaniecie produkcji i tyle . a jak sie popyt wznowi to zaczniecie produkcje. zawsze lepiej miec cos ''.. dzis moze nie, a jutro?.."O! Popieram. O to szło. Nawet, jeśli zrobicie tylko prototyp lub dwa, to one się sprzedadzą, bo die ludzie co pelty używają się znajdzie. A co do reszty, zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...