_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ale do 500 z wezami, zaciskami, rezerwuarem itd? fajnie by bylo:P czekam na propozycje;)) no miejmy nadzieje :wink: ,wkoncu jak zestaw to zestaw... Mi bardzo jeszcze zalezy na tej nieszczesnej zapince dla plyt bez otworow,bo bez tego to ani rusz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 niestety z ta zapinka lipa, bedzie trzeba nowy projekt zrobic, jesli tak bardzo ci zalezy to narysuj to i podeslij mi na maila cos sensownego, wykonawce juz znalazlem. co do rozwazan na temat zestawu, to w/g was jakie bloczki powinny wchodzic w jego sklad? cpu/gpu/nb? mniej, a moze wiecej? czy poprostu jakis konfigurator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 hm.. mi do zestawu wystarczylyby na cpu i gpu ale mozecie zrobic 3 czy 4 zestawy.. np cpu , cpu i gpu , cpu gpu i nb , cpu gpu nb na mosfety.. itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 A ja mysle ze konfigurator bylby lepszym wyjsciem, cos takiego jak na DangerDen jest (tylko ze tam wybiera sie szczegoly bloku). A do tego jakis rabat przy zamowieniu powyzej ***zl albo wysylka gratis lub cos podobnego. Co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Torwald Ja osobiscie jestem za wlasnie tego typu rozwiazaniem, jak dla mnie nie ma sensu wymyslac x zestawow tylko po to, zeby i tak ludzie zmieniali w nich jakies szczegoliki (np. rozne zlaczki, topy, diody itd itd). W przypadku konfiguratora z automatycznymi rabatami ten problem znika. Jest to tez i ulatwienie dla nas, poniewaz dostajemy pelna liste tego co ma byc dla danego osobnika i finalizacji wszystkiego wymaga mniej czasu i energii. Wszystko to pod warunkiem, ze kazda mozliwa opcja/zlaczka/konfiguracja jest poparta szerokim i wyczerpujacym opisem ze zdjeciami, do czego wlasnie dazymy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ok , niech zatem konfigurator bedzie.. kiedy bedzie dostawa? bo widzialem ze popixs pisal ze nowa stronka bedzie gdy nadjedzie dostawa. mniam:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Popixs wspominal chyba cos o przyszlym weekendzie... OT. Co sadzicie o tej chlodniczce ? Nada sie na WC ? Warto tyle za nia dac ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16123004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 hm.. OT . jak zrobic strone o mnie na allegro? srka za takie glupoty ale krotko jestem na allegro i nie za bardzo wiem co i jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Czytaj helpa i ucz sie HTMLa. Co do tej nagrzewnicy nie jest zla tylko krocce bedziesz musial zapewne zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 A ja mam pytanie odnośnie śrubek - może to pytanie juz padło, ale nie chce mi się czytać 6-ciu stron, a więc czemu nie wpierdzielicie łebków tych śrubek do środka plexi :?: tak żeby nie wystawały poza poziom plexi. Wyglądało by to estetyczniej jakoś. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Moze sie niektorym podobaja takie sruby na imbusach wystajace z bloku - pomyslales o tym ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Moze sie niektorym podobaja takie sruby na imbusach wystajace z bloku - pomyslales o tym ? ;)Jasne, że pomślałem, ale mi sie to nie podoba a chyba taki inny to ja nie jestem,a zreszta kazdy robi jak mu sie podoba - umnie bedzie wewnatrz. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Moze sie niektorym podobaja takie sruby na imbusach wystajace z bloku - pomyslales o tym ? ;)Jasne, że pomślałem, ale mi sie to nie podoba a chyba taki inny to ja nie jestem,a zreszta kazdy robi jak mu sie podoba - umnie bedzie wewnatrz. Pozdro. jakbys mial checi i ochote przeczytac pare postow z tego forum o copperfield dowiedzialbys sie ze jak ktos woli miec te glowki schowane to moze poprosic a dostanie. Tak twierdzi jeden w wykonawcow projektu wiec czemu im nie wierzyc. Przynajmniej sie staraja i cos moze rusza z tym na polskim rynku. PS. Czy juz cos wiadomo o zapince do socketA bo nie mam dziurek w mobo w moim solteku. Kiedy bedzie dostawa bloczkow a tym samym kiedy startuje wasza nowa witrynka? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Wiec tak: Co do zapinki na SocketA bez otworow jeszcze nic nie wiadomo, ale ta czesc wyposazenia jest w sumie w pierwszej czesci listy must-do na najblizszy czas. Nowa dostawa bloczkow na cpu bedzie z boza pomoca kolo przyszlego weekendu, niewiele pozniej przyjda gpu/nb. Co do srubek, to jak kto woli, z chowaniem ich w plexi nie ma najmniejszego problemu, ja osobiscie wole na zewnatrz. Chlodnica jako taka, strasznie zasyfiona, ja nie polecam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 co do chłodnicy też odradzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 To sie dobrze sklada bo musialem odwolac swoja oferte (i bedzie wiecej kasy na Chiefteca ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 powiedzcie - czy taka chłodnica będzie dobra do zestawu cpu+nb+GPU (radek i p4 2.4@3.x) http://www.hardware-rogge.com/index.php?ac...tail&artnr=W013 bo nie wiem czy się ładować w nią - potrzebuje czegoś o wymiarach jak najbardziej zbliżonych do wentyla 12x12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 zlap nagrzewnice od chevette (dangerden, sprawdz topic o zamowieniu #3 na gorze forum), jest niewiele wieksza (185x150x50) ale na pewno wydajniejsza, mniej restrykcyjna i tansza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a nie lepiej kupić kadeta za 40zł urzywanego niż chaweta za 200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 W sumie konstrukcje blizniaczo podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 jak dla mnie nie lepiej, chyba ze dasz mi nowego kadeta za 40PLN. BTW chevette mnie kosztowala $27.50, czyli 110PLN + wysylka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Proponuje nagrzewnice od tico - koszt<>200zł gabarytami podobna do chevette - jesli nie mniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a co ci przeszkadza urzywana nagrzewnica jeśli sie postarasz w środku bedzie jak nówka miałem gdzieś fote bo moja zaczeła mi siewć to przeiołem i w śroku była czysta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Bloki!! Jak się wyda 450 na zasiłkę dobrej marki, to bloki są lepszym rozwiązaniem. No chyba, że to nie będzie Cod* ;) i straci wszelkie otwory w wyniku takiej modyfikacji, a pozostanie gwarancja. Wygląd płyty BOMBA, ale bloczkom należy się oświetlenie: jakieś dziurki w plexie fi3mm na diody, albo pokrycie wzorkiem UV reakcjonistycznym. Może w kńcu będzie _Polska_ firma, gdzie można zrobić kompa bez wentyla za przyzwoite (nieduże) pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ryba_8 ;p http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=548786#548786 masz tu swoje swiatelka wymarzone ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Tak sobie czytam patrze i zaluje ze nie jestem jednym z najbogatszych ludzi w Polsce:( Bloczki wygladaja znakomicie. Teraz juz chuba nie bede pil piwa bezalkoholowego dopuki sobie takiego nie sprawie. A co do wykonania bloczkow to one wygladaja zajebiscie jak tak dalej pojdzie to Polska bedzie najlepszym producentem bloczkow wodnych w przyszlej zjednoczonej europie. Jak wam sie uda na Polskim rynku to z racje ze wchodzimy do UE musicie podbic tamtejszy rynek a potem reszta swiata:D Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Podniesiemy naszą gospodarkę, zmniejszymy różnicę pomiędzy exportem i importem, zalejemy te imperialistyczne świnie "naszym" wyrobem, pomożecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Podniesiemy naszą gospodarkę, zmniejszymy różnicę pomiędzy exportem i importem, zalejemy te imperialistyczne świnie naszym wyrobem, pomożecie ;)Towarzyszu Lubmich, a czy wybudujecie nam hutę dla wdrażania naszych kolektywnych projektów bloków :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Hut w Polsce mamy duzo musicie jeszcze napisac do KGHM Polska miedz i podpisac z nimi jakis kontrakt na najwieksze dostawy miedzi w historii firmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Jasne, i jak tradycja nakazuje do huty dostawimy miasto – miedzią i plexą płynące - nazwiemy je chłodnikowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...