Hajmon3 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 "] Takiego to lać i słuchać czy żyje - IMHO nie lubie takich lolków BRUCE ZGOL TĄ SIERŚĆ Z GŁOWY!!!! - bo wyglądasz jak patafian ROTFL, lepiej mieć łysą pałę jak wszytskie drechy? (no offence reed ;)). Zresztą co Cię obchodzi wygląd facetów (chyba że nie jesteś hetero). zwiekszam by kazdy mogl dostrzec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 A sie przy<span style="color:red;">[ciach!]</span>liliscie do Bruce'a jak rzep psiego ogona (czy jakos tak). Dajcie juz spokoj bo az sie juz to nieprzyjemnie czyta. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ja stawiam na Penelope Cruz i Salme Hayek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 uuuuaaaa nie mam pytan ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Pani Terminator ( Terminatrix ) ROXX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Victoria Silvstedt @@@@ www.babezone.org @@@@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 mniam mniam......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 mniam mniam......... taaaa pani terminator jest THE BEST 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Angelina Jolie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 mniam mniam......... taaaa pani terminator jest THE BEST 8) Jest beznadziejna...na tym zdjeciu. Ma wielka dupe :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 angelina jolie jak najbardziej i jeszcze a co powiecie na tą pannę jakby ktoś nie wiedział to jest to Carmella De Cesare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 hm :? :) Bruce wklejaj sobie te swoje fotki. Mnie przynajmniej to nei przeszkadza. A juz na pewno nie to ze masz długie włosy :/ Lepiej wygladasz niz kazdy dresiarz :D A do podpisu to ja juz nic kompletnie nie napisze ... Bedziesz starszy to i wygladac bedziesz jak bruce z długimi włosami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 jak tak dalej pojdzie to bruce zdobędzie tytooł naj.. bo w tym topicu jest wiecej jego zdjec niz zdjeć lasek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 jak tak dalej pojdzie to bruce zdobędzie tytooł naj.. bo w tym topicu jest wiecej jego zdjec niz zdjeć lasek :lol: to samo chcialem napisac - z klawiszy mi to wyjales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 czek dys ałt http://www.ebaumsworld.com/dogs.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 czek dys ałt http://www.ebaumsworld.com/dogs.shtml :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 mniam mniam......... taaaa pani terminator jest THE BEST 8) Jest beznadziejna...na tym zdjeciu. Ma wielka <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :roll:eh ... ja tam bym sie zajal taka "beznadziejna" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 czek dys ałt http://www.ebaumsworld.com/dogs.shtml :lol: :lol: ho ho ciężko to do końca dooglądać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 czek dys ałt http://www.ebaumsworld.com/dogs.shtml Właśnie jadłem kolacje... i chyba przypłace to niestrawnością :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 czek dys ałt http://www.ebaumsworld.com/dogs.shtml :lol: :lol: ho ho ciężko to do końca dooglądać... ja wytrzymalem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 czek dys ałt http://www.ebaumsworld.com/dogs.shtml :lol: :lol: ho ho ciężko to do końca dooglądać... ja wytrzymalem 8) ja nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...