Hubert Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Catherina Zeta Jones(czy jakos tak :oops: ) Angelina Jolie, i ocvzywiscia moja dziewczyna(zdjecia zamieszcze po wyrazeniu jej aprobaty 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 hehehe nie żebym coś reklamował ale tu jest kilka stron z laskami ze znanego już forum :) http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=14912 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 A mi sie ta PANI podoba ;P no i oczywiscie jest jeszcze ich sporo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytat Cytat bruce: moje poczucie humoru jest na swoim miejscu, przeciez nie pisalem tego na powaznie ;) ja tez ;) Bruce, mam nadzieję, że twoje poczucie humoru nie pójdzie dalej i poprzestaniesz na odsłonięciu górnej połowy ciała. Inaczej z forum mogą ludzie pouciekać, a ja na pewno :wink: Co do głosowania to kolejny głos na Catherine Zeta-Jones(-Douglas). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytat Cytat a bruce jeszcze jedno - ten chwilowy duron 7x150 to juz trwa od chyba jeszcze 2002 roku - masz zamiar zmienic kiedys opis ze jednak masz to na stale? a ten mx400@rooznie? to chyba powinno sie pisac ile w grach co nie - bo wszyscy sie domyslamy ze umiesz zmieniac taktowanie w powerstrip'ie... ahhh te cyniczne podteksty...mniami...... ;) nie ty bedziesz mi dyktowal co mam pisaqc w sygnaturze....... kur.... mx400@roznie...... a moze do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nedzy wezmiesz pod uwage fakt, ze ilosc znakow w sygnaturze jest OGRANICZONA??!! dlatego jest roznie aha......fakt uznania mnie przez ciebie za zalosnego byl dla mnie traumatycznym przezyciem........bardzo mi przykro, ze ktos tak elokwentny i wywyzszajacy sie (cholera...moze slusznie) ma o mnie tak niskie i krytyczne zdanie......... a ze jestem wzruszajacy......hehs.....no coz......raczej wzruszony tymi opiniami :lol: LOLOLOLOLOLOLOL ;) hmmm fakt ze sig ma ograniczona liczbe znakow ale musisz przyznac ze masz najwiekszego ( a wlasciwie najwiecej zajmujacego) siga ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 E a co to ma wspólnego z tym tematem, dajcie jakieś fotki albo kłućcie się na PW :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 eh tym zdjeciem mnie zabiles ;) az mi sie nie chce klocic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Mi tam się podobają dziewczyny- hardcorowe metalówy :D Moze być coś w stylu bohaterki z Powrót Żywych Trupów 3 ^_^ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytat Cytat no.... i jeszcze angelina croft... nie mylic z angeliną jolie i larą croft... zdjęc nie zamieszcze z pewnych wiadomych powodoof :twisted: czemu?? :D sorx..nie kce mi sei wiecej szukac i cenzurowac :D masz te zdjecia z tej gorszej sesji... były 2 o wiele lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Slayer jesteś chory :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 jak ble , to mam cos w sam raz dla ciebie zebys wrescie usnal :twisted: http://home.cable4u.nl/~gossi-g1/Pictures/...nny/fat_ass.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytat jak ble , to mam cos w sam raz dla ciebie zebys wrescie usnal :twisted: http://home.cable4u.nl/~gossi-g1/Pictures/Funny/fat_ass.gif stare ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytat Slayer jesteś chory :P :wink: No co ty- przecież pokazuję ją przed tym, jak się pochlastała :) No a co powiesz na to? Niektórzy lubią takie :lol: :lol: PS- to jest lalka z Części 1 Powrotu Żywych Trupów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytat Cytat Slayer jesteś chory :P :wink: No co ty- przecież pokazuję ją przed tym, jak się pochlastała :) No a co powiesz na to? Niektórzy lubią takie :lol: :lol: PS- to jest lalka z Części 1 Powrotu Żywych Trupów :P twoja kochanka?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 slayer twoja babka nie chodzi ale pewnie to byla ta :lol: http://www.ebaumsworld.com/mjackson2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytat Cytat bruce opanuj sie z tym wklejaniem swoich zdjec, tak tak wiemy ze masz webcama juz sie pochwaliles ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytat Cytat Cytat bruce opanuj sie z tym wklejaniem swoich zdjec, tak tak wiemy ze masz webcama juz sie pochwaliles ... ekheheheh.... po pierwsze...to zdjecie wklejalem juz nie raz po drugie...co to za szpan...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 sam mi odpowiedz na to pytanie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 bo bruce jest "najseksowniejsza" i musi sie pochwalic - gdybysmy tez byli tacy piekni to tez bysmy sie chwalili co nie wunat - ale niestety bozia urody nie dala i dlatego nie wklejamy naszych fotek co drugi topic - zgadzasz sie ze mna oczywiscie co nie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 fotek w podpisie miec nie mozna ale wklejac je do co 3 odpowiedzi tak ... ? nie sadze ... pomysl czasem o tych co maja modem i musza ogladac Twoja ... (tu powstrzymam sie od dalszego komentarza) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Cytat fotek w podpisie miec nie mozna ale wklejac je do co 3 odpowiedzi tak ... ? nie sadze ... pomysl czasem o tych co maja modem i musza ogladac Twoja ... (tu powstrzymam sie od dalszego komentarza dlatego tez staram sie je kompresowac i optymalizowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Cytat Hale Berry :twisted:oooooo..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Cytat Cytat fotek w podpisie miec nie mozna ale wklejac je do co 3 odpowiedzi tak ... ? nie sadze ... pomysl czasem o tych co maja modem i musza ogladac Twoja ... (tu powstrzymam sie od dalszego komentarza dlatego tez staram sie je kompresowac i optymalizowac :lol: bez obrazy ale skompresuj i zoptymalizuj sobie organ wewnatrz glowy. Wtedy nie bedzie problemu ze zdjeciami :D P.S. Moze zatrudnij sie w Nvidii oni potrzebuja takich :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Takiego to lać i słuchać czy żyje - IMHO nie lubie takich lolków BRUCE ZGOL TĄ SIERŚĆ Z GŁOWY!!!! - bo wyglądasz jak patafian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 cytujcie dalej foty to bedzie jeszcze wiekszy burdel :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 i widzisz bruce - wszyscy z toba jada, ale ty nadal bedziesz robil swoje, przez co bedziesz jak zwykle najmadrzejszy i najzabawniejszy - a juz napewno najbardziej lubiany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Cytat "] Takiego to lać i słuchać czy żyje - IMHO nie lubie takich lolków BRUCE ZGOL TĄ SIERŚĆ Z GŁOWY!!!! - bo wyglądasz jak patafian ROTFL, lepiej mieć łysą pałę jak wszytskie drechy? (no offence reed ;)). Zresztą co Cię obchodzi wygląd facetów (chyba że nie jesteś hetero). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...