soltys Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 No wlasnie, czytalem testy i wszedzie testowali takiego Herc'a z niebieskim PCB. A jak akurat kupilem czerownego...moe to nie Herc? :P Przypomne ze pamieci na karcie ledwo sie kreca - 620... Co o tym sadzicie? Widzial ktos taka karte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mam Herc'a 9700 ale laminat niebieski... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 moze kupiłeś saphira :P bo robi na czerwonych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Przypomne ze pamieci na karcie ledwo sie kreca - 620...Zrób V-moda i będą lecieć na 740 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 byl tak czas, ze herc kupowal saphiry i ladowal je do swoich pudelek, bo nie nadarzal z produkcja. przynajmniej tak pisali na ktoryms z polskich serwisow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 To już było na forum POSZUKAJ a znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 karta ma wszystko takie same jak ta wersja niebieska...radiatory, naklejka na wentylu GPU... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newtom Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 http://www.frazpc.pl/komentarz/7273 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 a ja mam czerwoną :D http://ocm.pl/pliki/FX58U-karty.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 no, ty masz taka jak ja...czyli wszystko ok, musze zrobic Vmem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Witam, ja też mam czerwoną :( a jakim programem mogę sprawdzić jakie pamiątki są na karcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Witam, ja też mam czerwoną :( a jakim programem mogę sprawdzić jakie pamiątki są na karcie?żadnym - odkleić radiatory i spisać oznaczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Świetny pomysł :P tylko może jeszcze powiedz, że są spore szanse na zdjęcie radiatora razem z kostkami BGA :P znam juz takich szczęśliwców.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Świetny pomysł :P tylko może jeszcze powiedz, że są spore szanse na zdjęcie radiatora razem z kostkami BGA :P znam juz takich szczęśliwców....akurat u mnie była taśma przewodząca - kręcąc lekko lewo prawo zobaczyłem że zaczyna puszczać i oderwałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ale potem ja je przykleic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 kup taśme od rosio - jest w dziele sprzedam - taśma termoprzewodząca 3M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac_ftr Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Witam, ja też mam czerwoną :( a jakim programem mogę sprawdzić jakie pamiątki są na karcie? najlepiej jakbyś miał Samsungi z końcówką GC2A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...