Maska19 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 witam mam problem śćągnełem gre w jakiś dziwnych plikach i nie wiem co mam dalej zrobić z tym??wszystkie mają dopiski kolejno 001,002,003,004... aż do .032 i nie wiem co z tym zrobić!! jakic program ???potrzebny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Co zrobic? Pojsc do sklepu i kupic orginal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 sciagnales ripa :) musisz rozpakowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Powinien być jeden plik wykonywalny, musiałeś zgubić. Jeżeli nie, spróbuj to otworzyć rarem, acem, arjtem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...