doss Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Pilnie potrzebuję notebooka (głównie do pracy, ale do "zabawy" również się przyda). Dysponuję kwotą ok. 4.5tyś. PLN. Nie znam się na tym sprzęcie, więc proszę o wszelkie sugestie dotyczące konkretnych modeli lub konfiguracji - z uwzględnieniem aktualnej oferty rynkowej. Trochę o tym było, ale nie są to już nowe topiki, więc nie odsyłajcie mnie do opcji "szukaj" doss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 A ja ci udowodnie, ze calkiem niedawno byl niemalze identyczny topic: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=44238, tam znajdziesz pare wskazowek, dalej to juz musisz poszukac. Wbrew pozorom zasady na jakie trzeba zwracac wage przy kupowianiu latopa sa raczej stale. Pozdro M. P.S. Jak juz okreslisz dokladnie swoje wymagania co do sprzetu, znajdziesz jakies konkretne modele w cennikach, to wtedy cos dalej moge doradzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doss Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 dzieki, rzeczywiscie przeoczyłem ten topik. podziałam wiec trochę sam, a w razie pojawiających sie wątpliwości czy pytań chętnie skorzystam z dalszej pomocy. doss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...