burro Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mam czasowo skaner.... nigdy sie tym nie bawialem, wiec ze sterami mialem proglem (stare skanery + XP = :evil: ), ale sobie jakosc poradzilem.... Teraz dziala, tylko nie wiem z jakiego programu korzystac do skanowania... Potrzebuje jakiegos malego ( zeby sie szubko sciagnal) i prostego w obsludze (musze nauczyc korzystania z niego mojego znajomego ktory za duzo na kompie nie robi) Co polecacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 do prostego skanowania nadaje sie akurat acdsee :) tylko podajesz format/jakosc pliku a potem seryjnie skanuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Dzieki... jak przeczytalem ze jakis acdsee potrafi to pomyslalem ze moj infran view tez bedzie umial - i nie mylilem sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Dzieki... jak przeczytalem ze jakis acdsee potrafi to pomyslalem ze moj infran view tez bedzie umial - i nie mylilem sie :D:) uzywalem kiedys irfana, ale jakos mi nie pasowal ;) chyba znowu go potestuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 dodam jeszcze XnView, trudniejszy Gimp. oba maja spore mozliosci edycji fotek... z ukierunkowaniem na ten drugi ;-) oba darmowe i w polskiej wersji jezykowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...