blasfobias Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 witam, mam problem z zainstalowaniem sterów omegi. Instalacja przebiega wyjątkowo wolno a w rezultacie instalator prosi o dysk#2 (?!) Mam Radeona 9000, GA-7VAXP, 256, 80 GB. Próbowałem nadinstalować na różne catalysty odpowiadające im omegi. dalej to samo. Problem w tym, żę instalator nie widzi ścieżki dostępu.Dziwna sprawa. Gdzie popełniam błąd? Pomóżcie!!! z góry dzięki. aha, dziś się zarejestrowałem więc wszelkie niedociągnięcia itp. pewnie się zdarzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasfobias Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 co jest z wami do diabła!? przecież ktoś z Was ma zainstalowane omegi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Wypakuj ręcznie pliki omeg (winrar, winace) i uruchom już wypakowane (jakiś setup.exe chyba) I bez poganiania, na przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasfobias Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 wielkie dzięki za pomoc! mam nadzieję,że omegi okażą się nieco lepsze niż ostatnie catalysty 3.7 (takiego ścierwa ati już dawno nie urodziło...) w przyszłości na pewno obejdzie się bez poganiania...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...