Skocz do zawartości
szpak

Jak myslicie opłaca sie kupic płyte ECS

Rekomendowane odpowiedzi

to chyba oznacza tylko to, że mają dobre i drogie produkty, których niewiele udaje sie sprzedać; z ECS jest dokładnie na odwrót: średnia jakość ale tanio i dlatego są na plusie

wlasnie ecsa mialem na mysli, ze produkuja szit i sprzedaja go tanio i duzo i kazdemu - stad dodatni wynik. asus moze jest pod kreska mimo ze produkuje plyty bardzo dobre, dosc drogie i niedostepne dla kazdego, stad mala sprzedaz nie pokrywajaca kosztow.

Jak widac:

1. nie trzeba miec dobrego produktu zeby przynosic dochod

2. dobry produkt nie wystarczy, zeby przynosic dochod

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem ECS-a i bylem z niego bardzo zadowolony. Plyta stabilna zadnych zwiech. Nie nadaje sie tylko do podkrecania. Takze jesli Ci na tym nie zalezy to ja spokojnie kupuj. ECS prowadzi jesli chodzi o ilosc sprzedanych plyt glownych a to o czyms juz swiadczy. :)

mysle ze ilosc sprzedanych plyt o niczym nie swiadczy, samochodow sredniej klasy tez sprzedaje sie najwiecej a tych spasionych najmniej, poza tym 95 % ludzi mjacych kompy to lamy ktore nie slyszaly o oc i skladaja kompa najnizszym kosztem, zajebiscie mnie dziwia ciagle te posty o ecs, to jest JASNE ze nie warto tego kupic do cholery ale jak ktos nie ma kapuchy na wypasionego asusa to kupuje ecs, tylko o to sie rozbija panowie

Byc moze jest to JASNE tylko dla ciebie, ale skoro takie watki sie ciagle pojawiaja to widac z tego , ze nie dla wszystkich. Po za tym ludzie maja prawo do wlasnego zdania i jezeli ktos mowi ,ze dla niego warto kupic ECS-a to jest to jego swiete prawo miec takie zdanie. I chocbys nie wiem jak sie pienil , to inni maja prawo do wlasnego zdania. Wlasnego a nie twojego. :D Po za tym warto dawać zawsze jakiś argument na poparcie swojej teorii, nawet jakis najmarniejszy ale zawsze jakis niz tylko wrzeszczec , bo ja tak uwazam. Probujmy rzeczowo i merytorycznie odpowiadac na posty. Mysle , ze to wyjdzie tylko na lepsze tej liscie dyskusyjnej. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się ze Stalkerem. Facet wie, co pisze. Np. ja mam ECS'a i co? Mam go teraz zachwalać czy co? Jak ty piszesz takie posty, że to lub tamto to badziejstwa, a tamto jest o 100x lepsze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiem tak:

Nie, nie opłaca się, tak samo jak paru iinych tanich drobiazgów

rużnica ceny jest niewielka, a jakość nieporównywalna...

co? - ktoś mówi że jest rużnica w cenie - to powiem tak, rower z supermarketu masz za 300 złotych, dobry rower kosztuje minimum 3000 - to JEST rużnica ceny (przy podobnej rużnicy jakości...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu ECS... krotko mialem K7S5A mam K7S6A plytki sprawuja sie super zero zwisow 100% stabilnosci... na s5a i na s6a 1333 chdzi na 1500 wiec krecic sie da. Wiadomo s6a jest o wiele lepsza od s5a. Wydajnasc wedlug mnie dobra. Pracuje w serwisie i ECS nie odstepuje zwrotami od ASUSA czy abita. Troche mnie denerwuja takie posty ze to shit itp. Sa tanie wiec nie mozna wymagac cudow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mam ECS K7S6a i tez jestem zadowolony zero zwisów ani jakis tam innych problemów pamiec jaka nie wsadzisz taka bedzie działac a nie jak ktos tu pisał ze tzrba latac z pamieciami bo nie chca chodzic (moze miał pech i trafił na jakałs uszkodzona płyte)

krecic sie da ale trzeba trafic na procka z odblokowanym mnoznikiem albo go samemu odblokowac >>>mam nadzieje ze wyjdzie taki bios co bedzie sie dało lepiej w biosie pokrecic bo teraz z mojego duronka da si etylko 1120 wycisnac potem nie idzie (mnoznik jeszcze zablokowany :()_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...