lopo Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 proszę o szybką odpowiedź - zaraz jadę po epoxa 8rda3 ale mam pytanie : czy ta płyta ma dzielnik 1/6 ?? bo nigdzie nie mogę znaleźć tego... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 koles siedzi ponad rok na forum i zadaje takie pytanie - ja wymiękam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Płyta jest na Nforce więc nie ma dzielników- PCI ma zablokowane na 33MHz a AGP można regulować (66MHz i więcej)- przynajmniej na 8RDA tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 koles siedzi ponad rok na forum i zadaje takie pytanie - ja wymiękam Ja też... Dzizas... autor topiku zasługuje na banana... :? LUDZIE! MYŚLCIE przed założeniem nowego tematu! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 dobra - sorki wszystkich że ich uraziłem lamerskim pytaniem... po prostu potrzebowałem szybkiej odpowiedzi i dzięki mechl!n za udzielenie jej :) ... płytę już kupiłem... :twisted: ...a teraz serdecznie proszę o zamknięcie topicu przez moderatora...ps. to że siedzę już rok nie znaczy że wszystko wiem i nie mogę spytać o coś... :? :wink: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 te, no może mu o 6-ściobitowy mnożnik chodziło :?: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...