jakac Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Czy ktoś wie jaką moc ma ten układ Wiem że 2MX ma 4W 256DDR ma 16W a ile Ti4200? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A dlaczego chcesz to wiedzieć :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Bo coś mi dziwnie chodzi i może to jest to, a mam stosunkowo słaby zasilacz 250W i dość rozbudowanego kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 No to mam złą wiadomość płyta abit KT7 (nie mylić z KT7A ) chip via KT133 może mieć kłopoty (według abita ) z kartami GeForce MX oraz nowszymi ale nie musi możesz spróbować zwiększyć napięcie dla AGP karty . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Bo coś mi dziwnie chodzi i może to jest to, a mam stosunkowo słaby zasilacz 250W i dość rozbudowanego kompa W 100 % to nie jest wina zasilacza, 250 W wystarczy spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Do tego jeszcze jak masz enlajcika to napewno nie wina zasilacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 A ja dorzuce swoje 3 grosze.... U mnie na Shuttle AK31 v.3.1 nie chciał się uruchomić Gigabyte GF2 MX200 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ostatnio przy zmianie z MX400 na to co teraz to trochę cieplej się w obudowie zrobiło tzn przybyło 5"C z 44 teraz mam 49 w spoczynku. Obniżyłem napięcie na procu a to i tak nic nie dało. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...