metal Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Chce sobie kupić takiego Zalman'a i mam pytanie czy mi się wogóle zmieści i jak jest z założeniem go na SocketA ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 jesli mnie pamiec nie myli na forum byl link do strony na ktorej opisane jest jak zamontowac takiego zalman'a... szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 http://www.zalman.co.kr/english/product/cn...s7000a-alcu.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simeone Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 www.4max.pl mają najlepszy sprzęt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 musiałem dokonac małej ingerencji w budzie by wszedł (big chifteca) polegajacej na wycieciu małego kawałka blachy -no i oczywiscie uwalenie zapinki coolerek jest niesamowity nie wiem jak u innych-z coppershimem na procu nie chciał komp odpalic-musiałem niestety z shima zrezygnowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...