..::SNAP::.. Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Jedynie mogę zasugerowac pomalowanie inside... jedynie ta blacha źle wygląda. (wiem ze to kłopotliwe, bo samemu nie chciało mi się malować ;)) pozdrawiam i tak zrobie :) thx za podpowiedz ;) pojade w srodku srebrna farba cos al'la chrom dzisiaj robilem probe i cakiem ladnie wyglada swiatlo sie super odbija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a mi sie niepodoba HYPER MEGA EXTRA WYPAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_t Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 buda wypas!! tylko tyle ze ja chce sie dowiedziec jak to jest z tym piaskowaniem? bo ja mam okno z pleksi i czy na tym tez mozna jakis wzor wypiaskowac?? i czy to jest taka sama piaskarka jak sie piaskuje rame w rowerze przed lakierowniem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 buda wypas!! tylko tyle ze ja chce sie dowiedziec jak to jest z tym piaskowaniem? bo ja mam okno z pleksi i czy na tym tez mozna jakis wzor wypiaskowac?? i czy to jest taka sama piaskarka jak sie piaskuje rame w rowerze przed lakierowniem?? mozesz na plexi a nie wiem czy to taka sama piaskarba jak do roweru :) wez kawalek szyby i sprobuj wypiaskowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 smoczki jak smoczki, a mi sie podoba umieszczenie okien i dobrze ustawione kolory :D Przednia szyba wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_t Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 mozesz na plexi a nie wiem czy to taka sama piaskarba jak do roweru :) wez kawalek szyby i sprobuj wypiaskowac no ok ale jak to sie piaskuje??jak to dziala? czy to wali piaskiem po calej powierzczhni??i ile moze kosztowac wypiaskowanie takiego logo? tak orientacyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Biedny Chieftec... musial przezyc taka masakre... ale efekt koncowy jest zarabisty. Moje gratulacje SNAP full profesional job. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 mozesz na plexi a nie wiem czy to taka sama piaskarba jak do roweru :) wez kawalek szyby i sprobuj wypiaskowac no ok ale jak to sie piaskuje??jak to dziala? czy to wali piaskiem po calej powierzczhni??i ile moze kosztowac wypiaskowanie takiego logo? tak orientacyjnie. nie wali po calej powierzchni tylko masz w lapie malutka koncoweczke z ktorej pod cisnieniem leci pokruszony piasek a cen nie znam - ja to robilem u ojca w pracy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 szybka z przodu, podświetlenie i smoki BOMBA !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Calkiem poprawnie, aczkolwiek nie wnosi nic ciekawego - tzw. Standard Mod ;) ZGADZAM SIE ! ! ! :twisted: malo pracy wlozone :P a kase kazdy potrafi ladowac do kompa :D hehe ale ma tez fajne te smoczki [tylko dlaczego wszyscy maja takie same ? ?] :twisted: moze dlatego ze mozna je na necie znalesc i to po 3 min szukania :P :twisted: Ale jezeli chodzi o o dobor kolorow... jezu czlowieku zero gustu ! ! 2 moga byc ale nie 3 bo takie byly w zestawie ? ? ? Polecal bym wymienic szybki wypiaskowac inne wzorki i zredukowac ilosc kolorow i bedzie bardzo zadawalajaco :D P.S. nie denerwuj sie ale troche gustu czlowieku ! ! ! [Zawsze szczery :D] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 1 jak nie wnosi nic nowego-widzieles kiedys piaskowane wzory ?? 2 dla mni kolory ok 3 po kiego mam wymieniac szyby ?? wzory tez mi sie podobaja :D 4 moze bude zmienic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Calkiem poprawnie, aczkolwiek nie wnosi nic ciekawego - tzw. Standard Mod ;) ZGADZAM SIE ! ! ! :twisted: malo pracy wlozone :P a kase kazdy potrafi ladowac do kompa :D hehe ale ma tez fajne te smoczki [tylko dlaczego wszyscy maja takie same ? ?] :twisted: moze dlatego ze mozna je na necie znalesc i to po 3 min szukania :P :twisted: Ale jezeli chodzi o o dobor kolorow... jezu czlowieku zero gustu ! ! 2 moga byc ale nie 3 bo takie byly w zestawie ? ? ? Polecal bym wymienic szybki wypiaskowac inne wzorki i zredukowac ilosc kolorow i bedzie bardzo zadawalajaco :D P.S. nie denerwuj sie ale troche gustu czlowieku ! ! ! [Zawsze szczery :D] Ja sie nie zgadzam... wlozone duzo szmalu i pracy, spoko jest ze duzo katod , mozna kolory zmieniac. I grawerka 1 klasa, szybki ladnie umiejscowione... gratulacje :D [zawsze szczery :D] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Calkiem poprawnie, aczkolwiek nie wnosi nic ciekawego - tzw. Standard Mod ;) ZGADZAM SIE ! ! ! :twisted: malo pracy wlozone :P a kase kazdy potrafi ladowac do kompa :D hehe ale ma tez fajne te smoczki [tylko dlaczego wszyscy maja takie same ? ?] :twisted: moze dlatego ze mozna je na necie znalesc i to po 3 min szukania :P :twisted: Ale jezeli chodzi o o dobor kolorow... jezu czlowieku zero gustu ! ! 2 moga byc ale nie 3 bo takie byly w zestawie ? ? ? Polecal bym wymienic szybki wypiaskowac inne wzorki i zredukowac ilosc kolorow i bedzie bardzo zadawalajaco :D P.S. nie denerwuj sie ale troche gustu czlowieku ! ! ! [Zawsze szczery :D] Ja sie nie zgadzam... wlozone duzo szmalu i pracy, spoko jest ze duzo katod , mozna kolory zmieniac. I grawerka 1 klasa, szybki ladnie umiejscowione... gratulacje :D [zawsze szczery :D] katody mozna zawsze wylaczyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Calkiem poprawnie, aczkolwiek nie wnosi nic ciekawego - tzw. Standard Mod ;) ZGADZAM SIE ! ! ! :twisted: malo pracy wlozone :P a kase kazdy potrafi ladowac do kompa :D hehe ale ma tez fajne te smoczki [tylko dlaczego wszyscy maja takie same ? ?] :twisted: moze dlatego ze mozna je na necie znalesc i to po 3 min szukania :P :twisted: Ale jezeli chodzi o o dobor kolorow... jezu czlowieku zero gustu ! ! 2 moga byc ale nie 3 bo takie byly w zestawie ? ? ? Polecal bym wymienic szybki wypiaskowac inne wzorki i zredukowac ilosc kolorow i bedzie bardzo zadawalajaco :D P.S. nie denerwuj sie ale troche gustu czlowieku ! ! ! [Zawsze szczery :D] Ja sie nie zgadzam... wlozone duzo szmalu i pracy, spoko jest ze duzo katod , mozna kolory zmieniac. I grawerka 1 klasa, szybki ladnie umiejscowione... gratulacje :D [zawsze szczery :D] Stary to nie grawerka tylko PIASKOWANIE A z tym piaskowianiem spoko :D pomysla dales :D ja tam wole troche skromniej z kolorami ale jak kto lubi :D :twisted: i jak mowilem nie denerwoj sie :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Calkiem poprawnie, aczkolwiek nie wnosi nic ciekawego - tzw. Standard Mod ;) ZGADZAM SIE ! ! ! :twisted: malo pracy wlozone :P a kase kazdy potrafi ladowac do kompa :D hehe ale ma tez fajne te smoczki [tylko dlaczego wszyscy maja takie same ? ?] :twisted: moze dlatego ze mozna je na necie znalesc i to po 3 min szukania :P :twisted: Ale jezeli chodzi o o dobor kolorow... jezu czlowieku zero gustu ! ! 2 moga byc ale nie 3 bo takie byly w zestawie ? ? ? Polecal bym wymienic szybki wypiaskowac inne wzorki i zredukowac ilosc kolorow i bedzie bardzo zadawalajaco :D P.S. nie denerwuj sie ale troche gustu czlowieku ! ! ! [Zawsze szczery :D] jezeli ten modzik snapa nic nowego nie wnosi (chociaz ja uwazam ze jest zajefajny :) ) to pokaz swojego :twisted: moze bedzie lepszy :twisted: pm: masz dziwnie podobnego avatara do mojego :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 jezeli ten modzik snapa nic nowego nie wnosi (chociaz ja uwazam ze jest zajefajny :) ) to pokaz swojego :twisted: moze bedzie lepszy :twisted: pm: masz dziwnie podobnego avatara do mojego :evil: :twisted: zobacz jak taki mocny jestes i pokaz na co Cie stac :D tylko moj juz jest zmodyfikowany :Dhttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46830 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 :twisted: zobacz jak taki mocny jestes i pokaz na co Cie stac :D tylko moj juz jest zmodyfikowany :Dhttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46830 no jak twoj mod wnosi cos nowego, to mod snapa napewno tez :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 :twisted: zobacz jak taki mocny jestes i pokaz na co Cie stac :D tylko moj juz jest zmodyfikowany :Dhttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46830 no jak twoj mod wnosi cos nowego, to mod snapa napewno tez :twisted: :twisted: Nic nie mowilem ze moj mod cos wnosi. A Ty wogule mash jakiegos moda Pochwal sei stary. Fuuura z mojego awarda ma leprzy tuuning hehehehe :P :twisted: Pozdro :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 :twisted: zobacz jak taki mocny jestes i pokaz na co Cie stac :D tylko moj juz jest zmodyfikowany :Dhttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46830 no jak twoj mod wnosi cos nowego, to mod snapa napewno tez :twisted: :twisted: Nic nie mowilem ze moj mod cos wnosi. A Ty wogule mash jakiegos moda Pochwal sei stary. Fuuura z mojego awarda ma leprzy tuuning hehehehe :P :twisted: Pozdro :twisted: ja w modowanie sie nie bawie bo nie mam na to kasy tyle... zreszta nie przyczepilem sie o twojego moda tylko o to ze powiedziales ze: "mod snapa nie wnosi nic nowego" tak wiec... aha moze fura z twojego avatarka i jest po lepszym tuningu (chociaz ja bym sie bil :twisted: ) ale moja to wogole inna klasa samochodow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Fajnie wygląda ale osobiście wole kompa bez obudowy czyli taki jaki mam w domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Super , wykonanie ale jak to ktos pwoeidzial nie wnosi nic nowego, okno jest , katody sa , standart. Super wyglada buda w nocy. Ale jakos to mnie nie kreci , i to podswietlanie sie z czasem z nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ładnie zrobione... bardzo ładnie. Ja mimo wszystko wolę bardziej mroczne, albo raczej stonowane klimaty, więc nie do końca mi się podoba jeśli chodzi o kolorystyke tzn. ja bym chyba z tymi wszystkimi katodami nie wytrzymał, ale w końcu zawsze można je wyłączać. Niemniej to jest 100% kwestia gustu. A w ogóle to wygląda... no faktycznie super. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grenn Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 a ja nawiarze do tego piaskowania... wie ktos gdzie w wawie mozna cos takiego zrobic?? bo mam pare projekcikow a nie chce mi sie tego cyrklem dlubac (len jestem) ;) A moze ktos z forum z wawy ma sprzet do tego i moglby mi pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 No przylaczam sie do pytania kolegi chetnie bym tez skorzystal z takiego urzadzenia , tylko pytanie czy tylko na szybie normlanej mozna piaskowac , a sie w pleksie ?? kolega Snap ma przecie szyby a ja mam plekse :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szary28 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A gdzie zakupiles takie fajowe szare uszczelki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ale moja to wogole inna klasa samochodow... Jak juz ktos odkopal ten temat...to tak BTW... ;) Coz to masz za fure, ktora jest wogole inna klasa, niz mondek V6 ST170@WOLF, ktory robi wysokie 6tki do 100km/h? Pytam z ciekawosci wiec no'ffence. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ale moja to wogole inna klasa samochodow... Jak juz ktos odkopal ten temat...to tak BTW... ;) Coz to masz za fure, ktora jest wogole inna klasa, niz mondek V6 ST170@WOLF, ktory robi wysokie 6tki do 100km/h? Pytam z ciekawosci wiec no'ffence. fabia 1.9TDI :/ ale to kiedys bylo, no i tylko na av :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tempest Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 co tu powiedziec pikna robota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 jest w ogole sens komentowania tak starego moda i odgrzebywanie tematu :?: widac ze SNAP robi nowego modzika ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 jeszcze nie robie i to nie bedzie modzik :) planuje zrobic w 100% bude samodzielnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...