Kubasik Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 mam 2 sunony 12x12cm i chce je podlonczyc pod 5V , podlanczam do molexa czarny kabelek do czarnego i czerwony do czerwonego a one dalej chodzą jakby byly podlonczone na 12V co poradzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ja bym polecil wlutowanie rezystorkow w kabel od wiatraczka. Jest to w Faq http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8063 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Trafiłeś zły ekzemplarz albo model. Ja mam dwa i jeden rusza przy pięciu a drugi dopiero przy 7V. Albo wepnij rezystorek algo daj czerwony od wiatraka pod 12V (żułty) a czarny od wiatraka pod 5V. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Trafiłeś zły ekzemplarz albo model. Ja mam dwa i jeden rusza przy pięciu a drugi dopiero przy 7V. Albo wepnij rezystorek algo daj czerwony od wiatraka pod 12V (żułty) a czarny od wiatraka pod 5V. Pozdr. zrobilem tak jak napisales i jest duzo ciszej :) tylko jeszcze jakby je zwolnic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Do zwolnienia wystarczy wlutowanie rezystorkow w przewody od wiatraka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...