Martinez Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Czy net przez UPc w ogole sie opyla lub czy jest jakies sensowne wyjscie (nie za 250zł) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 może neo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 mi tam sie chello podoba jedyna wada (IMO) jest ten 15 gigowy limit ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 heh, to juz kwestia gustu, ja bym miał problem z uciągnięciem 1GB. :) Ale inne rzeczy, jak np awarie, granie na róznych battlenetach, itd, w ogole występują? A co do neostrady - droga:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 zareczam Cie ze nie mialbys problemu z tymi 15 GB a co do awari to narazie u mnie byla jedna i to w nocy wiec nie tak zle, a co do pingow to przynajmniej w AAO nie sa zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 ale najtańsza wersja (tzn bez kablówki) bodajze za 149zł, dobrze mysle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 jezeli tak to sie nie oplaca bo za tyle masz neo, ja place 159 z kablowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 aktualnie jest promocja i Chello kosztuje 129 pln, wiec jak mi sie skonczy umowa w listopadzie to zrywam i podpisuje na nowo(zawsze to 30 pln do przodu) :) Pingi w obrebie polski sa podobne jak na neo, na zagranice nawet powiedzialbym ze lepsze. Awarie(np brak netu przez pol godziny) zdazaja sie sredio raz na 3-4 miechy. Wlasciwie jedyna wada to ten limit, ktory przy dobrych wiatrach wykorzystuje w 3 dni. Obowiazuje on co prawda tylko przez pierwszych 28 dni miesiaca, wiec miedzy 28,a 30 lub 31 mozna ssac do woli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ja właśnie zdecydowałem się zmienić neo+ (bez cyrografu) na chello . Główny powód to brak ka$y a net Z UPC jest istotnie tańszy. Mało tego , jak podpiszę umowę wmiarę szybko to dostanę jeszcze wypalarkę Liteona za freeko :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_25 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Najnowsz promocja: - pierwszy miesiąc za 1zł. - później 159zł. chello+kablówka - HBO na 6 m-cy za 1zł. - do wyboru drukarka HP , nagrywarka lub kamerka - aktywacja 49zł. dla mnie wypas tylko jest jedno ale - u mnie nie ma zasięgu:( GM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Ja tez mam chello, ale jest jedna wada, limit 15GB :( pisza ze jak sie przekroczy to ma sie transfer 32KB <span style="color:red;">[ciach!]</span>o prawda, ja raz przekroczylem i nawet nie moglem otworzyc www Gadalem z gostkiem od netu to powiedzial ze te 32KB nie jest gwarantowane i tak sie moze dziac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 chello ma jeden+ :stale IP ;] ale za ta cene to wole neo+, bo nie ma limitu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_25 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 błąd IP jest przydzielane przez DHCP GM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 maly_25: DHCP nie DHCP, ale stale IP jest.... ;] wiem, bo troche znajomych ma chello :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_25 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 błąd IP w chello jest adresem publicznym przydzielanym dynamicznie(teoretycznie odnawianym co 24h) GM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 maly: bez txt typu blad prosze. bo ja w bledzie nie jestem ;] gdybym byl to bym sie nie mogl dostac do co poniektorych ludzi na ftp'y ;] prosty przyklad.... u mnie na chacie mam lucent@router. przydziela on IP (192.169.0.x) dla kazdego kompa. kazdy komp mimo, ze ma z dhcp to kazdy z tych kompow ma takie samo ip zawsze, bo dhcp przydziela po mac'ach.... jezeli nie wierzysz to sie zglos do paranoika albo pita ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_25 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 IP może sie nie zmienic przez długi czas(teoretycznie zmienia sie co 24h) ale informacja ze IP jest stałe jest informacją błędną bo tak nie jest Sprawdź u znajomego który ma chello w regulaminie świadczenia usług lub zadzwoń na info do chello - usłyszysz dokładnie to samo co napisałem. IP możesz mieć długo takie samo ale jak Ci się zmieni to nie bedzie reklamacji bo oni nie dają stałego IP GM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_25 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 co sie dzieje z godziną w poście - jest błędna:( GM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 maly: co jest w regulaminie to wiesz :P grunt, ze im sie nie zmienia IP ;] godzina w poscie, ustaw sobie bodajze na -1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 co sie dzieje z godziną w poście - jest błędna:( GM Mały MA 100% racji. to jak jest fizycznie zmieniany a jak według regulaminu powinien być zmieniany to 2 odzielne spraw:) ale nie zmienia to FAKtU ze Mały ma 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_25 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ale mógłby być stały:) życze wszystkim z chello aby im się zmieniał tylko na święta bożego narodzenia albo i rzadziej GM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ale mógłby być stały:) życze wszystkim z chello aby im się zmieniał tylko na święta bożego narodzenia albo i rzadziej GM a najlepiej WCale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Hm.. teraz mozna miec chello plus (768kbps) za 220 zeta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 a w tym chello plus jest nadal ograoniczenie co do ilosci przesylanych danych ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...