MAGIC Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 w jaki sposób zmienić mnożnik na płycie VIA P4PB 400-FL "CPU Clock Ratio" w książce mam opisane a na BIOS`ie nie ma :cry: jak to odblokować mam ver bios 1.13a (new) HELP !!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 dowiedziałem się że są jakieś wersjie bios`ów do każdej płyty z dodatkowymi opcjami szukałem ale nie mogę znaleźć stroniki wie ktoś na jakiej stronie są takie bios`y albo jakiś program spod win żeby można było zieniać mnożnik HELP !!! HELP !!! HELP !!! HELP !!! HELP !!! HELP !!! HELP !!! HELP !!! HELP !!! HELP !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Czy do niektórych dotrze wreszcie że : w intelach nie da się zmieniać mnożnika pisze to wszędzie , faq, gdziekolwiek.....[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Czy do niektórych dotrze wreszcie że : w intelach nie da się zmieniać mnożnika pisze to wszędzie , faq, gdziekolwiek.....[/b] to dlaczego w książce od płyty głównej jest opis do "CPU Clock Ratio" ????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newtom Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 dobre pytanie :) moze dlatego ze niektóre mają odblokowany mnożnik. Ale z tymi odblokowanymi jest jeden mały problem. Nie sprzedają ich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Mozna podkrecic P4 jedynie przez FSB :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 jak znasz kogoś w fabryce procesorów intela to może wyniesiesz jeden odblokowany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Odrazu w fabryce...wystarczy znajomosc w Intel Polska. Ja mam bez mnoznika :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 i na oprogramowaniu tylko do mojej płyty bo na innych nie działa (sprawdzone) też jest mnożnik tylko zablokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 i na oprogramowaniu tylko do mojej płyty bo na innych nie działa (sprawdzone) też jest mnożnik tylko zablokowany Wlasnie. BTW, zapraszam do poczytania regulaminu i FAQ :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...