Kaczor Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 http://babel.altavista.com/translate.dyn?d...3D7391&lp=zh_en just look :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Zobaczcie sobie to dodatkowe zasilanie !!! Skąd ja wezmę drugą wtyczkę jak do FDD ??? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ciekawe kiedy u nas ktos wezmie w lapki ta karte ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Dla tej karty mogę i trzecią piątą dopiąć :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Zobaczcie sobie to dodatkowe zasilanie !!! Skąd ja wezmę drugą wtyczkę jak do FDD ??? Sa rozgaleziacze :) mozliwe ze nawet w pudelku bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Zobaczcie sobie to dodatkowe zasilanie !!! Skąd ja wezmę drugą wtyczkę jak do FDD ??? Sa rozgaleziacze :) mozliwe ze nawet w pudelku bedzie. Nie rozgałęziacze tylko PRZEJŚCIÓWKI !!! :wink: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Dobra panowie a ja nawet widziałem wyniki w 3dMarku!!!! Karta wyciągała około (na paru stronach były różne wyniki, wachało się w granicach tysiąca) 15 tysięcy marków!!! to chyba sporo :D. Tylko nie wiem czy na defaut czy na czym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Dobra panowie a ja nawet widziałem wyniki w 3dMarku!!!! Karta wyciągała około (na paru stronach były różne wyniki, wachało się w granicach tysiąca) 15 tysięcy marków!!! to chyba sporo :D. Tylko nie wiem czy na defaut czy na czym... Jesli finalna wersja karty bedzie miala tyle to imho malo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 a ile ma na przykład geeforce 4600? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ale i tak myślę że nie ma co się wielkich cudów spodziewac, z tego co przed chwilo patrzyłem geeforcy majo około 10000 marków, a w zapowiedziach r300 było napisane że można się spodziewać że będzie około 30% szybszy od gf ti4600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 a ile ma na przykład geeforce 4600? Ponad 12000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 no to moze sie grzac troche, a jakie to ma qrde rozdzielki, poczatek paska 1024x768 :P lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 bruce - to jest pasek z WIN XP gdzie rozdziałka zaczyna sie od 800*600 - zobacz jeszcze raz. R300 - dla mnie ATi dała ciała - dodatkowe zasilanie ? Buahahhaa - pierwszy raz śmieję się z ATi. Pozostaje czekać na pierwsze testy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 z tym dodatkowym zasilaniem to mi się Vodoo 5 5500 przypomina tylko że ono miało 2 proce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 heh dobrze, ze nie trzeba jej zewnetrzym zasilaczem do pradu podlaczac tak jak v5 6000.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A mnie spasi, jak by mi taką dali :lol: A tak serio to ciekaw jestem ile $ będze czeba rzucić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 hehe ja bym sie z tego nie smiał, w końcu to się stało bym powiedział..., Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 fajne ciekawe ile bedzie kosztowało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ta so prototypy i napewno sie zmieni ale to by byl czad jak by trza bylo podlanczac dodatkowe zasilanie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ciekawe jak będzie wyglądała wersja ostateczna. to dodatkowe zasilanie to trochę przesada jeżeli karta będzie ciągneła ok 13000 w 3dmarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...