Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczcie sobie to dodatkowe zasilanie !!! Skąd ja wezmę drugą wtyczkę jak do FDD ???

Sa rozgaleziacze :) mozliwe ze nawet w pudelku bedzie.

Nie rozgałęziacze tylko PRZEJŚCIÓWKI !!! :wink: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra panowie a ja nawet widziałem wyniki w 3dMarku!!!! Karta wyciągała około (na paru stronach były różne wyniki, wachało się w granicach tysiąca) 15 tysięcy marków!!! to chyba sporo :D. Tylko nie wiem czy na defaut czy na czym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra panowie a ja nawet widziałem wyniki w 3dMarku!!!! Karta wyciągała około (na paru stronach były różne wyniki, wachało się w granicach tysiąca) 15 tysięcy marków!!! to chyba sporo :D. Tylko nie wiem czy na defaut czy na czym...

Jesli finalna wersja karty bedzie miala tyle to imho malo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale i tak myślę że nie ma co się wielkich cudów spodziewac, z tego co przed chwilo patrzyłem geeforcy majo około 10000 marków, a w zapowiedziach r300 było napisane że można się spodziewać że będzie około 30% szybszy od gf ti4600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bruce - to jest pasek z WIN XP gdzie rozdziałka zaczyna sie od 800*600 - zobacz jeszcze raz.

R300 - dla mnie ATi dała ciała - dodatkowe zasilanie ? Buahahhaa - pierwszy raz śmieję się z ATi. Pozostaje czekać na pierwsze testy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...