Carat Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Witam mam problem podczas instalowania xp w pierwszym ekrania "zapraszamy do programu isntalacyjnego" gdzie mamy do wyboru enter=dalej, r=napraw, f3=zakoncz zadna opacja nie dziala, tak jakby nie odpowiadal na komendy z klawiatury (win 98 chodzi bez problemu): - plyta asus a7v8x-x - grafika ati na pci - partycja 15 GB na fat32 - boot virus detecion - disabled ktos wie co moze byc przyczyna ?? Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 jedyne co mi przychodzi na mysl - klawa na usb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 .... albo bios, miałem podobne problemy. Ale to na starej płycie, nie wiem zrób up-date biosu i ... sprawdz klawiature :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 grafika na pci ???? wow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 zobacz na innych pamięciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 zobacz na innych pamięciach Dokladnie ! mnie sie tak dzialo przez pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...