Slayer Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Jak wyżej. Będę BARDZO wdzieczny za pomoc, bo jest cień nadziejii, że wgranie bios-a pomoże mojej karcie. Prosiłbym również o program do flashu, jeżeli była by łaska :| Spróbuję tego trupa obudzić *_* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Zapomniałem emala wpisać ;) Slayer_997@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Nie ma w necie takiego programu - zgodny z 9500pro nie chodiz na tej karcie ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Można ten topic wywalić- prawie identyczny napisałem wcześniej i jest już obgadany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...