EDDY Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 jakis czas temu DJ sie mnie pytal, czy zainstalowac patcha, ktory rzekomo dostal od Microsoft, ja mu ten pomysl wypersfadowalem (mam nadzieje ;-)), a sam pozniej dostalem taki mail i co sie okazalo? od razu widac, ze to podpucha i jakies gowno w srodku :lol: wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Heh, ja takie maila dostaje od miesiąca w liczbie 20 dziennie. Już sobie nawet regułę ustawiłem aby od razu jes usu(ó)wał. A koleś jest lolowaty że instaluje sobie taki rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 jakby sie komus przytrafilo zainstalowanie patcha ;) to tutaj instrukcja usuniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 do mnie od dzis przychodzi szyberdziesiat mejli typu patch (sven) i tez juz utworzylem odpowiednia regulke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 co ciekawe, po kilku godzinach po napisaniu tego watku dostalem dwa takie maile znow, ale widze, ze zostala zmodernizowana tresc, ale zawartosc ta sama ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...