hardwin Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 witam czy znacie jakis program do alalizy sieci, który pokazywałby mi np. w % ile ktoś zajmuje sieć, kto na jakiej stronie siedzi itp. itd. pamietam 2-3 lata temu mailem takie cudo, zwieszalo mi kompa po dluzszym ogladaniu ale bylo warto :) znacie cos takiego? ps. uzywam SDI na spółke z sasiadami, nie jestem serwerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 ludzie naprawde nikt się z tym nie spotkał??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 wpisz sobie w googlach "sniffer" to bedziesz mial wybor.. ja uzywalem iris'a - potezny program ale wymaga troche mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 http://www.sniff-tech.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 anasil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 dzieki wielkie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek42 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 czy to znaczy ża kazdy administrator może nas sledzić??? bez naszej wiedzy ?? a co z nasza prywatnościa?? a moze są programy które to uniemozliwiaja??czy to znaczy ża kazdy administrator może nas sledzić??? bez naszej wiedzy ?? a co z nasza prywatnościa?? a moze są programy które to uniemozliwiaja??czy to znaczy ża kazdy administrator może nas sledzić??? bez naszej wiedzy ?? a co z nasza prywatnościa?? a moze są programy które to uniemozliwiaja??czy to znaczy ża kazdy administrator może nas sledzić??? bez naszej wiedzy ?? a co z nasza prywatnościa?? a moze są programy które to uniemozliwiaja??czy to znaczy ża kazdy administrator może nas sledzić??? bez naszej wiedzy ?? a co z nasza prywatnościa?? a moze są programy które to uniemozliwiaja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 marek42: tu nie chodzi o sledzenie. administrator ma zarzadzac siecia i to wlasnie robi za pomoca sniffera ;] btw, ale jestes nerwowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Moj stary admin strasznie mnie wk... podgladajac rozmowy gg userow :P Na szczescie juz nim nie jest :lol: :x Raz mi sie zdarzylo troszke na niego "ponarzekac", momentalnie net zaczal wolniej chodzic :P :? Anasil to fajny programik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Czy program tego typu zainstalowany na serverze nie będzie zmniejszał wydajności sieci i łącza??? W końcy wszystkie informacje będą przez owy program filtrowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 nie. pakiety nie beda filtrowane, tylko przechwytywane..... o wydajnosc sieci sie nie martw ;) gdyby takie cos mialo obnizac jej sprawnosc, to by ludzie nawet nie probowali sniffowac, bo by od razu bylo wiadomo, co sie dzieje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Wielkie dzięki noose . Jak zmienie server to się tym pobawie:) PS. Mam już procek P2 300 Mhz na nowy server , więc myśle że jeszcze w tym miesiącu skombinuje płyte i postawie Win 2K3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 a cos ciekawego pod linuxa ;] ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 a cos ciekawego pod linuxa ;] ?? ParanoiK powiedział: sniffit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 a cos ciekawego pod linuxa ;] ?? ParanoiK powiedział: sniffit thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...