Szuwarek Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Probuje sciagnac 180 dniowa wersje nowego "cuda" MS ale z ich serwera mam 2 KB/sek. Znacie moze zakies mirrory z lepszym transferem niz od MS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Dziwne bo u mnie sciąga 30 razy szybciej(~60KB/s) a potrafi sie chwilami rozpedzic znacznie wiecej , więc chyba ci coś łacze nawala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Mam 16 mbps na lana wiec lacze raczej dobre. Zobaczymy jak w nocy bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ja kiedys podawalem linka do tego windowsa, poszukaj, na pewno jest na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...