yogi186 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Witam Kurna ... wiadomo że co jakiś czas przyjdzie na skrzyneczke jakiś chory wirusek ... w stylu "Microsoft Security Update" blablabla .. czyli standardowe ściemy :) ... no ale to co mnie spotkało dzisiaj to juz jest przegiecie :) ... szedłęm w kime o 1 w nocy ... sprawdziłem poczte nic nie przyszło ... wstaje rano ... patrze .. 20 wiadości ... same wiry w tym stylu ... lekko sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem no ale dobra .... wybyłem z domu ... wracam o 16 ... 14 wiadomości ... to samo ... teraz znowu dostałem 7 ... ciekawe ile jeszcze mnie dziś czeka :). I zeby nie było ... nigdy nie zdarzyło mi sie uruchomić takowego załacznika. Ale mam też siostre ... która ma swoją skrzynke ... ale korzysta tylko przez przegladarke ... mam nadzieje ze ona nic takowego nie uruchomiła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 o znowu dwie :/ .... New Network Critical Upgrade ... bla bla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 A o programach antywirusowych słyszałeś? W zasadzie wiekszośc dobrych programów sprawdza poczte juz podczas jej sciągania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Tak słyszałem ... ale nie o to mi chodzi że mam miec antywira który to wytnie ( bo to jest oczywiste ) .. tylko dlaczego akurat JA zostałem tak pokarany ... 40 wirków dziennie .. jak zara ekne w poczte ... to pewnie juz coś bedzie. SKĄD ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ooo ... jeszcze 4 :) ... ktoś musi mnie naprawde kochać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Mam od wczoraj dokładnie to samo, nie wiem co to ma być..... Tylko że wszystko zawczasu usuwam, ale to juz trochę wnerwiające. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Zobacz z jakiego adresu przychodzą te maile i jesli aadres sie powtarza to zablokuj odbieranie maili nadsyłanych z tego adresu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Przykro mi ... returnpath jest ZAWSZE inny :[ ... i tak czy tak jakiś fikuśny więc pewnie kolejny blef. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 udzielasz sie na grupach dyskusyjnych ? Zastanawiales sie kiedys dlaczego wiekszosc osob ma w adresie mail wpisane NOSPAM albo cos podobnego.... wlasnie dlatego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 wiadomo ze sie udzielam :) a mam wpisane przedmejlem USUNTO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 hmmm niech zgadne - sam zapraszasz wirusy poprzez OE ? :D :lol: :P ;) :D :) zainstaluj bata... do tego jakis fw i av Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 kurde.... :[ tez od wczoraj mi przychodza:[ na szczescie tylko 6 sztuk jak narazie, acha, i co najciekawsze tylko na 2 konta na wp.pl, a wszedzie sie udzielam poprzez konto z onetu(takie na rozne smieci)... (tamte oba sa prywatne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Ja też od rana to przeżywam jakieś 13 maili czekalo na mnie po powrocie ze szkoły :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Ja przez noc uzbierałem 35 :twisted: :twisted: Przychodzą ciągle po trochu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 No ja w tej chwili mam 60 na koncie od 1:02 ... kiedy to sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a skończy. Jeszcze z 10 pewnie dziś przyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Podejrzewam, że adres został zdobyty od jakichś znajomych którzy nie mają zabezpieczonego kompa. Dostałem taki list na adres który nie był nigdzie upubliczniony (trochę się zdenerwowałem...) Więc jeżeli masz wielu znajomych - z win-em nie upgradowanym to trochę tego może przychodzić. To są tylko domysły nie pogłębiłem tematu jeszcze. Coś gdzieś czytałem, że Microsoft ma coś kombinować z "nowymi" sposobami rozpowszechniania wiedzy o microsoft update. Może to to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 to napewno nic z microsoftem nei ma wspolnego... a tak przy okazji na jakie konta wam to przychodzi? w sensie wp, onet, tlen czy rozne(inne..)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Mi przychodzi na moją skrzynke z Internet DSL`a .. juz mnie to wqrwia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 znowu przyszly:[ i z jednej domeny oba, 63.231.195.3 63.231.195.10 mpls-pop-10.inet.qwest.net nie wiecie jak to zablokowac? najlepiej z maszk an 63.231.195.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Mi przyszło coś z microsoftem - już wywaliłem więc napiszę coś więcej jak przyjdzie jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jedyne co mi przyszlo ze spamu ostatnio to 3 lancuszki od znajomych + zadnych wirusow... Moze to wina serwera poczty? czy ktos mial flood z wirusami na Interii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 hehe a mi nic nie przychodzi .Ja polecam wgrać sobie Norton Internet Security 2003 .Normlanie program zajebicho blokuje ci te ciach!emuje z ci na mail przychodza (spam wirusy itp.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Heh, no chyba jakiś zmasowany atak jest. NIGDY wcześniej nie dostałem mailem wirusa, a wczoraj 6 8O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ja I love you i kurnikva kiedys odstalem gdzies na dyskietce mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ooo ... jeszcze 4 :) ... ktoś musi mnie naprawde kochać ;)I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU HI I'M VIRUS I LOVE YOU :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Mi też przychodzą ;] muszę dorzucić kilka nowych filtrów antyspamowych/antywirusowych na serwerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Oj przychodzi tego dziadostwa sporo. Zwłaszcza na maila rezerwowego na wp którrego podaje we wszystkich ankietach, rejestracjach itp. jeśli tylko jest to wymagane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Mi zawala jedną ze skrzynek na WP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Wiece co mi dzis kolega powiedział, ze w 2 dni dostał na maila 40 wirów, to go troszkę wyśmiałem. Widze, że niesłusznie :( bo coś niedobrego się dzieje. To rzeczywiście może być jakas plaga. może wasze maile dostały się na jakąś czarną listę czy coś :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Wiece co mi dzis kolega powiedział, ze w 2 dni dostał na maila 40 wirów, to go troszkę wyśmiałem. Widze, że niesłusznie :( bo coś niedobrego się dzieje. To rzeczywiście może być jakas plaga. może wasze maile dostały się na jakąś czarną listę czy coś :?: raczej nie bo by spam przychodzil, a to najnormalniejsze wirusy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...