Niemiec Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 mi tez przychadza, zle wywalam je przez "skrzynke boogiego" i jak dobrze pamietam to wala na spamowke czyli onet, nadawca teoretycznie M$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 mi to samo od kilku dni zaczyna mnie to wkurzac mam kilka kont i na szczescie tylko na WP mi to badziewie przysylaja przestane scagac przez kilka dni maile to moze sie odczepia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Moj adres jest widocznie wpisany w dziesiatkach outlookow bo dostalem przez nocke 84 maile z wirami:/ Zauwazyliscie ze ostatnio coraz wiecej tych wirusow krazy? To juz wiecej niz plaga, niedlugo nie bedzie chyba sensu uzywania emaili.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 u mnie przestalo <puk puk> :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 u mnie przestalo <puk puk> :)u mnie tez:-), mam nadzieje tylko ze na dobre bo normalnie jak znowu zaczna przybywac to :evil: :x :bij: kogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 dziś dostałem dwie następne ala M$ from ip-213-17-130-1.netia.com.pl ([213.17.130.1]:31147 "EHLO sigma2.nq.pl") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 "Swen jest robakiem internetowym dołączonym do listów elektronicznych, których treść oraz nazwa pliku są wybierane z szeregu różnych wariantów. W jednym z nich sugeruje się, że "szkodnik" jest łatą wysłaną przez Microsoft. Jeśli odbiorca takiego listu używa nieaktualizowanej wersji aplikacji Outlook lub Outlook Express, robak jest automatycznie uruchamiany. Aktywny program zapisuje na dysku swą kopię o losowej nazwie, dodaje do Rejestru klucz powodujący jej automatyczne uruchamianie wraz z systemem oraz podczas otwierania plików EXE, REG, SCR, COM, BAT i PIF. Ponadto tworzy on pliki "robocze" nazwane Germs0.dbv i Swen1.dat oraz blokuje dostęp do programu regedit.exe. Program potrafi też kraść dane użytkownika: co pewien czas wyświetla "komunikat błędu", w którym prosi o podanie parametrów konta pocztowego. Inne jego funkcje polegają na wyłączaniu programów antywirusowych, dodawaniu swych kopii do plików udostępnianych przez aplikację KaZaA, a także modyfikacji programu mIRC, powodującej rozsyłanie kopii "szkodnika" wszystkim rozmówcom swej ofiary. Zagrożeni atakiem są również użytkownicy sieci lokalnej, którzy udostępnili katalogi autostartu. Szkodnik wysyła zarażone e-maile na wszystkie adresy odnalezione w komputerze ofiary." To chyba to.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 a to ci przyjemniaczek... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 fajna bestia, ale onet juz sie z nia uporal bo nie przychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 ja dostalem dzisiaj 70 maili z m$ :wink: zaraz mnie szlag trafi grrr... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 ;] filtry rox ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 hahahaha wy marudzicie ze po 20 wirkow dziennie :))) wczoraj jak zwykle chcilem wyjsc z pracy o 12 i mnie zlapala pani sekretarka ze ma wirusa no to sobie pomyslalem e 5 min robotki (ma zainstalowanego pccilina - najleszy antywir - bo darmowwy :) - no i rzeczywiscie miala wirusa - swen tylko ze nie jednego nie 10 a ponad 1000 meili z miscrosoftu itp wszystkie z swenem - co wiecej outluk sciagal dalsze 500 z skrzynki :! niestety zamiast o 12 wylazlem po 13 :) - tyle mi zajelo usuniecie tych 500 wiadomosci bezposrednio ze skrzynki - pccilin sie sprawdzil - nie dopusil do zainstalowania wira - tyle ze mu zmienilem ustawienia i teraz odrazu kasuje maila z wirusem a nie oddaje go do quarantanny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...