TraFicK Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Moglby ktos opisac jak wykonac ladny staranny brelok?:] Mam przed soba poczciwego duronka 800 ktory ulegl spaleniu :] Co mam teraz robic?;] Wywiercic dziurke?:] Wylamac nozki? :] I juz? : > Ktos kto robil takie breloczki moglby mi opisac co jak po kolej :P Zebym go nie skrzywdzil : * aha te takie 4 koleczka od gory oderwac?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 takie skomplikowane zeby az temat ? :D - poucinac nozki - zeszlifowac pozostalosci po nozkach >> dremel+koncowka-papier - zeszlifowac rogi pilnikiem - dziurka >> wiertarka, ostre wiertelko, obroty wg gustu :) - przewlec koleczko - wczepic klucze - cieszyc sie jak dziecko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 I jeszcze nałożyć na klucze i już :] Ja mam i tak najładniejszy z Was wszystkich brylok - bo aż z P4 3.06 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ja tylko c600, mozliwe ze byl sprawny :P bo niesprawdzany :D ... piorun :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Można jeszcze jądro lakiero pomalować żeby się nie kruszyło tak bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Można jeszcze jądro lakiero pomalować żeby się nie kruszyło tak bardzonosze juz dosc dlugo i prawie nie ma sladu -> nie malowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Zapomniałem dodać, nie musisz wiercić dziurki w CPU, weź przylutuj drut i już, a jak byś jeszcze nie był pewien jak się do tego zabrać zerknij sobie na http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=30 [powaga]Ale pamiętaj, Tweak.pl jest Twoim homepage'em i Go nigdy nie zdradzaj [/powaga]:lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 I jeszcze nałożyć na klucze i już :] Ja mam i tak najładniejszy z Was wszystkich brylok - bo aż z P4 3.06 :P To chyba najwydajniejszy i najdrozszy brelok do kluczy na swiecie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Ok zaraz go przewierce tylko musze podkosic wojkowi wiertarke ^^ :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 nei wiem jak sie wierci w PIV albo w antkach ale w starych k5 - 100mhz to tragedia... wiertła do metalu płoną.... a widiowym na udarze... (fakt było to taiwańskie wiertło) po jakchś 2-3minutahc miałem 1/3 a wiertło do wyżucenia... musz epojechac kupić jakiesniemieckie to moze pójdzie... a na diamentowe to szkoda mi kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 "widia na udarze" na proca ? :D :lol: :P ;) :D :) 8)"widia na udarze" na proca ? :D :lol: :P ;) :D :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 moze to brzmi i wyglada śmeisnzie ale inaczej nie idzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 moze to brzmi i wyglada śmeisnzie ale inaczej nie idzie.mozliwe :) sie mi poprzedni post 2x wyslal ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 :) - ja mam antka 1,6 (powiedzieli w servisie ze go pasta zabila :) ) - mysle nad breloczkiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...