Skocz do zawartości
lopik_

Neostrada za 1zł !!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Czy miał ktoś problem z neo w postaci że TP źle kable skrosowała i się nie dało połączyć ???? bo ja już chyba wszystkie możliwości prubowałem isię nieda już mnie szlak trafia a jak bym chciał żeby przyjechał gostek z TP i jak by stwierdził że coś nie tak z mojej winy to 400 zeta nie moje ZWARIOWALI !!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde no mi sie ta promocja widzi :) 149 za 512kbps elegancko 199zl pakiet inst. i 1.07 aktywacja :) tylko ze w mojej miescinie jeszcze tej uslugi nei oferują :((((((

Promocja jak promocja....

Podobnie jak z rozmowami z telefonu. I tak np. przy jednej promocji (nie pamiętam której dokładnie ale związanej z dzwonieniem często na jeden numer) wychodzi iż jesli wybierzesz 1 numer miejscowy to musisz wydzwonić miesięcznie 52 impulsy na niego (skromne ponad 2h) żeby wogóle opłacenie tej usługi się zwróciło. To samo się tyczy pozostałych wszystkich usług tpsa. Nawet kilka dni temu dzwonił do mnie gościu z tpsa proponując promocję a ja mu na to wyjechałem z skromnymi obliczeniami usłyszałem tylko hmhmhm zgadza się na to ja iż nie jestem zainteresowany żadnymi ich promocjami i papa.

Tpsa ewidentnie łamie prawo jak w przypadku rozmów międzymiastowych - gdy wprowadzili prefizy w słuchawce Pani ładnie mówiła iż trzeba wybrać prefix np. 1033...

więc nie spodziewajcie się iż coś z TPSA będzie tanie...

W końcu nie bez powodu są teraz reklamy w telewizji by mydlić ludziom oczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomasir masz racje :) oj tak :D ale ja praktycznie w moim miescie nie mam jak stalki zalozyc ;/ mam radiowke ale ona upada ;/ ledwo chodzi a neo ma byc w listopadzie ;/ ale jak na mnie to 149zl i tak jest duzo ;/ wiec musi jeszze staniec ;/ :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi