galaxy_938 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Mam takie pytanie ja mam aktualnie procek 400@500 i płytę Asus p2v , po aktualizacji biosa mugłbym włożyć pIII 600mhz i mugłbym go jeszcze krecić ? bo max to 600 i nie wiem >? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 i kup słownik !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Jasna cholera!!! Galaxy, dostałeś info na PW na temat zakładania milionów postów na temat swojego celerona, i nawet go nie odebrałeś!!! Nie umiesz, czy jak??? Czy ty wogóle czytasz odpowiedzi w swoich tematach??? Tak czy owak, ostrzeżenie. Jeszcze jeden taki post, i pożegnasz się z tweakiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 wlasnie przeczytalem twoje posty galaxy - czy ty jestes jebniety? Co chwile na innym forum zakladasz jakis topic czy da sie wymienic gowno na gowno albo czy da sie jakies tam gowno bardziej podkrecic - wez sie zastanow nad soba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 YoSHi Z treścią Twojego posta się zgadzam, forma NIEAKCEPTOWALNA. Nie ma powodu bluzgać takimi słowy, zwłaszcza, że wydaje mi się, że te cyferki przy nicku kolegi Galaxy to jego data urodzenia; wychodzi mi że ma 10 lat i pasowałoby to do jego wypowiedzi. Tak więc nie wyzywaj nikogo, a zwłaszcza dzieci. A tak btw, to nie widziałeś dziesiątek jego postów, które leżą na śmietniku. Poezja po prostu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 dijkstra przeslij je na priva :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...