zip_macieq Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 TwinMOS TMD7608F8E50B czy warto je kupić czy one są na m.tec ja niewiem???Bo mam takie do zakupienia iniewiem czy sie opłaca http://allegro.pl/show_item.php?item=16181478 P.S. Sory za lamerskie pytanie ale to jest dla mnie ważne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ja mam twinmosy 266 mhz na m.tec'ach. poszly mi max na 326. tak wiec moja opinia o twinmosah jest dobra :) nie wiem, czy cos sie zmienilo, ale 400 tez nie powinny byc zle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 bodajże na fraz pc jest ich test to poszukaj sam je mam nie nażekam sa spoko ale nie powiem ci ile na max idą bo mój zasilacz tego nie wytrzyma na 333 hodza super na 400 chodziły chwile i jak zobaczyłem że napiecie 5 jest 4,81 zwatpiłem i walnołem szybki reset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 zastanawia mnie jeszcze tylko czy one są robione na m.tec-ach ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Sa na Twinmosach, to nawet lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 bierz, powinny być OK moje kości na m.tec'ach smigały na FSB 212 przy timingach 6-3-3-2.5 a, że to są 400 to powinno być jeszcze lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Sa na Twinmosach, to nawet lepiej.lepiej niz M.tec? kto ci to powiedzial? boze...:roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 dobrze mówi tak wynika przynajmniej z tego testu http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/165-40 a najlepsze sa na winboundach :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 lepiej niz M.tec? kto ci to powiedzial? boze...:roll: Dziekuje, dziekuje za uznanie, ale zeby odrazu Bogiem mnie nazywac ;) Tak serio, to dokladnie jak kolega wyzej napisal.. przeczytac test. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 no wlasnie, jesli liczy sie OC, to i liczy sie 2.9v a przy 2.9v kto wygrywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 no wlasnie, jesli liczy sie OC, to i liczy sie 2.9v a przy 2.9v kto wygrywa? Ja nie wchodze powyzej 2.7.. dlatego dla mnie wygrywa Twinmos :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 wlasnie, jak to jest...2.9v mocno skraca zywotnosc pamieci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...