Karlik Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 mam pytanie, mam zasilacza w którym mam wejście na zasilanie od monitora, ale zasilke zmieniam na taką, która nie ma takiego wejscia, czy są takie przejścówki prsoto to od kabla od monitora do "gniazdka zasilającego" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 są normalne kable takie wyciągasz tamten wkładasz ten i już :) kosztuje pare zlotych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 wystarczy ze w ta wtyczke od monitora wsadzisz zwykly kabel taki jak do zasilacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 mam zasilacza hmmm coz za odmiana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...