Szymon Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ja mam sagem`a :-/ ale nie narzekam :D. A co do tej skrzynki...to faktycznie jak to jest? mam to podzielic? Czy adzwonic do nich zeby mi zabrali? Bo ja tez mam 100mb do podzialu www/poczta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Nie jestes farciarz, tylko z tego samego wojewodztwa :lol: , ja tez mam srednio dokladnie 64 KB/s i tez czekalem bardzo krotko - 3 dni. Z tego co wiem u nas w naszym rejonie bylego katowickiego to u wszystkich pieknie chodzi :-) Jak dotad byla 1 awaria zalatwiona w 10-20 minut, bardzo duza niezawodnosc, aha i tez mialem SDI i tez tak wymiatajaco chodzilo...Jak wiec widac mozna roznie. SDI faktycznie chodzi bardzo stabilnie, przez dwa lata miałem chyba 3 dni przerwy ale co do czekania to jutro będzie równo trzy tygodnie od tego jak złożyłem w TP SA (osobiście) zamówienie i dwa tygodnie od podpisania umowy. Tak więc w Zabrzu to tak szybko nie idzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 heh chbya wykrakalem :D. Zgasla mi jakies 20 min temu diodka adsl :D i nic , amba nie chce nic robic :D. A na infolinie nie da sie dodzwnoic lol :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 heh chbya wykrakalem :D. Zgasla mi jakies 20 min temu diodka adsl :D i nic , amba nie chce nic robic :D. A na infolinie nie da sie dodzwnoic lol :]] no pewnie dlatego ze pol wojewodztwa od razu dzwoni :-) Juz ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ja to mam takie jazsy że jak ktoś coś odemnie sciąga to mi strony tak lamia że modem by mnie wyprzedził i transfery tak spadająw tedy że wicej wysyłam niż pobieram o oc chodzi z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 "POWER BY AMD" : rozwiazanie to www.cfos.com. "mrtnt" - nie ale podlaczylem moj stary LAN bo jeszce mi wisi w pokoju :). ALe teraz znowu czuej dlaczego pzrenioslem sie na neo :D ttuaj mam pingi do onetu po 2000ms :D. Nawet sie nie denerwuje na tepse :D. W koncu sie dodzwonili , przyjeli zgloszenie. A przed moementem kumpel dzwonil pare ulic dalej i tez mowil ze mu nie dziala, wiec mysle ze to cso wiekszego (mam nadzieje!!) i ze naprawia w miare szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 "POWER BY AMD" : rozwiazanie to www.cfos.com. "mrtnt" - nie ale podlaczylem moj stary LAN bo jeszce mi wisi w pokoju :). ALe teraz znowu czuej dlaczego pzrenioslem sie na neo :D ttuaj mam pingi do onetu po 2000ms :D. Nawet sie nie denerwuje na tepse :D. W koncu sie dodzwonili , przyjeli zgloszenie. A przed moementem kumpel dzwonil pare ulic dalej i tez mowil ze mu nie dziala, wiec mysle ze to cso wiekszego (mam nadzieje!!) i ze naprawia w miare szybko. no spoko dzieki tylko nie moge sie w tej stronce nic skumać mozesz podać linka odrazu do download żębym tam nie zabladził a góry wielkie thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 no ze znalezieniem linka nie bezdie problemu http://www.cfos.com./download/download_e.htm ale z instalacja moga byc, zerknij na www.neostrada.info i na forum a propo cfos`a tam na ktorejs ze stron topicu jest dokladny opis instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 heh chbya wykrakalem :D. Zgasla mi jakies 20 min temu diodka adsl :D i nic , amba nie chce nic robic :D. A na infolinie nie da sie dodzwnoic lol :]] Może siadło bo akurat mnie podłączali :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 nei wiem , poszedlem spac, budze sie i dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ja mam sagem`a :-/ ale nie narzekam :D. A co do tej skrzynki...to faktycznie jak to jest? mam to podzielic? Czy adzwonic do nich zeby mi zabrali? Bo ja tez mam 100mb do podzialu www/poczta. dzwonilem ostatnio do tpsa na infoline 0800 102 102 i pytalem jak to jest z tym przekroczeniem powyzej 50MB dla NOWYCH UZYTKOWNIKOW NEO+ PODPISUJACYCH UMOWE NA 12 MSCY - 149ZL i dowiedzialem sie od milej pani, ze po pierwszym przekroczeniu 50MB przyjdzie juz rachunek wiekszy o 50zl :o Wiec zapytalem, gdzie mam zadzwonic/udac sie, aby definitywnie zrezygnowac ze 100MB :?: Otrzymalem nr tel do "Contact Center" :roll: 0801 300 500, gdzie cholernie ciezko bylo sie dodzwonic, ale po wyjasnieniu mojego problemu, pan po drugiej stronie zapytal mnie, kto mi takich bzdur naopowiadal, ze po przekroczeniu od razu abo wzrasta :?: :?: "Nawet jesli ustawi sie 100MB, nasza firma ("CC") nie powiadamia tpsa o tym, nie jest tez wystawiany wyzszy rachunek, do tego potrzebna jest dodatkowa umowa miedzy abonamentem a tpsa -zwiekszenie abo, prosze korzystac ze 100MB, jest to luka w informacji" 8O Tak wiec nowi urzytkownicy neo+ moga korzystac z calej przestrzeni na serv nie palacac za to ani zlotowki dodatkowo... A czas sam to zweryfikuje - jak przyjdze rachunek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 moim zdaniem to troche za duzy przekret. Zrobic tyle ludzi w balona i mimo wszystko kazac im placic 50 zł wiecej. JEzeli to okazaloby sie faktem to tpsa mialaby chbya wiekszy problem z urzedem ochrony konsument`a na przyklad i klientami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 A ja czekalem na neo 2 tygodnie wkoncu dostalem i co cochwile mi sie rozlancza nawet filmiku niemoge sciagnac ,po trzech dniach dozwonilem sie do nich i przyjedzie monter sprawdzic linie narazie to sie tylko wkurzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 heh chbya wykrakalem :D. Zgasla mi jakies 20 min temu diodka adsl :D i nic , amba nie chce nic robic :D. A na infolinie nie da sie dodzwnoic lol :]]mi zgasla na 24 godziny pozniej sama sie zaswiecila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...