bbc20000 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Chce kupic 17" LCD ktory ma 16ms / 20 ms response time. Ogladalem wiele LCDs. Moj wybor padl na jeden z tych LCDs 1. NEC LCD1765 Plus 16ms response time. wyglad, minus krotka gwarancja. 2. SONY SDMHS73H Plus to gwarancja, minus 20ms response time 3. LG L1715S i Plus bardzo niska cena, gwarancja, 16ms minus to ze jest to LG ? 4. L1720B Plus gwarancja, 16ms, wyglad, minus cena i ze jest to LG 5. VIEWSONIC VP171b Plusy ? Minusy ? Moje pytanie jest takie. 1. NEC - czy sie psuja ? 2. SONY - 20ms czy to wystarcza do grania w gry plynnie 3. LG - czy LG produkuje dobre LCDs. Jak wyglada ich obraz ? 4. VIEWSONIC- czy jest to prawdziwy 16ms LCD, jak wyglada jakosc obrazu tego LCD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 przy 20 ms wszystko powinno chodzić elegancko Najbardziej podoba mi się Soniacz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Sam mam 20ms i powiem że smużenie zauważyłem tylko przy timedemo w Q3. W gierki ostro pykałem i nic szczczególnego mnie nie denerwowało. Z tych co pokazałeś to najbardziej podoba mi się Viewsonic (chciałem go qpić) bo ma cienkie ramki. Dokładnie tak jak mój HP-ek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 czytałem w necie recenzje tego soniacza i recenzenci pisali że smużenie i ghosting były znaczne w tym modelu - wniosek: nadaje sie do biura bo ładnie wygląda :/ PS. sam chciałem go sobie sprawić ale po przeczytaniu kilku recenzji zmieniłem zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 czytałem w necie recenzje tego soniacza i recenzenci pisali że smużenie i ghosting były znaczne w tym modelu - wniosek: nadaje sie do biura bo ładnie wygląda :/ PS. sam chciałem go sobie sprawić ale po przeczytaniu kilku recenzji zmieniłem zdanie mozesz podac link do tej recenzji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 [quote="bbc20000 mozesz podac link do tej recenzji ? znalazłem ją kiedyś szukając w google - nie mogę jej teraz znaleźć :( najlepiej by było jakbyś się sam przekonał jak każdy z tych LCD ktore wchodzą w rachubę działa - jedyne wyjście to wybrac się do sklepu i sprawdzic każdy z osobna :| niestety to nie jest zawsze wykonalne... :/ o! cos znalazłem :) http://reviews.designtechnica.com/review23...2_main1158.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...