muzycom Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 No drogo jak diabli, lukałem wcześniej na ceny. Ja ewentualnie 2 stopy tylko do środka kompa tam gdzie mam zamiar zainstalować UV. A ile dodatek do wody ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 http://www.dangerden.com/mall/Misc_Hardware/tubing.asp czyli i tak taniej niż bezpośrednio od Den'a ;) Ale cena i tak zabójcza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 weze tygonowe sa bardzo fajne, ale cena niestety troche wysoka :( arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ogólnie drogo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a co w tych wezach takiego fajnego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Niemiec - zalety wezy silikonowych , brak wiekszosci ich wad. Sa wrecz idealne do WC , tylko drogie i malo dostepne. W nastepnej rewizji mojego wc sprawie sobie takie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 kup lepiej sobie kałczukowe ale widać że dziany jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Cześć, Jeśli byłby ktoś chętny, to mam: - 226W 226W Peltier 50mm x 50mm POTTED (od Dana, nigdy go nie używałem) - 150zł - zasilacz specjalnie dla tego peltiera (te u Dana mają tylko 12V i kosztują 470zł, mój ma 14,6V) - z peltierem 150zł (razem 300zł, (dokładam jeszcze 5 piece Neopren Bundle warty $10)) Będę chciał też zamówić: - MAZE3 Series hardware for mounting - 4 stainless steel all thread, 8 stainless nuts, 4 nylon nuts, 12 washers, 4 spacers - $6,50 - Black Ice Xtreme II Radiator - $102 Razem: $108,50 Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 co z tym zamowieniem : / :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 pakują troche tego jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 pakują troche tego jest ;) czyli trzeba teraz tylko czekac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 niop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 UWAGA UWAGA :D SPRZĘT JEST JUŻ W POWIETRZU. Nie mogę sie doczekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 hehe... to tak jak ja , siedzisz na spilkach... jeszcze tylko celnicy z tydzien i juz bedzie... arthx PS - czy mozesz w skrocie napisac co do nas leci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 hehe... to tak jak ja , siedzisz na spilkach... jeszcze tylko celnicy z tydzien i juz bedzie... arthx PS - czy mozesz w skrocie napisac co do nas leci ? Dokładnie. W paczuszce: Maze4 AMD Lucite 1/2" Chrome Fit Maze4 478 Lucite 1/2" Chrome Fit Maze4-1 AMD Lucite 1/2" Chrome Fit Maze4-1 478 Lucite 1/2" Chrome Fit Maze4 GPU Maze4-1 GPU Kit Pre Cut Neoprene Z-Chip Cooler 1/2" Chrome Fit DangerDen Case Badge 1/2" Tygon tubing evercool 120mm Fan Heater Core 1/2" Fit Heater Core 1/2" Fit & Shroud Black Ice Pro "Black" Black Ice Pro "Blue" Black Ice Xtreme "Black" Black Ice Xtreme "Blue" Black Ice Xtreme 2 "Blue" Typhoon Quad Reservoir Green Dye-Lite 12oz Bottle Water wetter 5 Gram Packet Dielectric grease 5 Piece neoprene bundle 226W Peltier Tweakmonster BGA Ramsinks chrome Zamówień ciąg dalszych :) Komu, komu bo idę do domu! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 tks... super zabaweczki :) teraz tylko czekac na przybycie paczuszki i ceny... :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 jestem ciekawy czy zejdą wam blak ice exm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 praktycznie już są sprzedane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a ja myślałem że polacy są biedni jak ktoś ma 500zł na chłodnice to gratuluje i to chyba bez cła to w takim wypadku co zostało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ZenFist... ile bedzie kosztowac Chevette w przyblizeniu u Was ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 tez czekam na cennik. zamowienie calkiem fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Tego jeszcze nie wiem, więcej informacji po odprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ja staiwam koło 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Tego jeszcze nie wiem, więcej informacji po odprawie. mam nadzieje ze zamowiony sprzet ktory napisalem , bedzie rezerwejszon dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 @ Zenfist - nie widze w zamowieniu tego co ja bralem - nalepki od Dangerdena ( :lol: ) - bo mi sie strasznie spodobala i chcialem ja miec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 tiia a niby co to jest "DangerDen Case Badge" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ZenFist ---> Jezeli zostanie jeszcze troche sprzetu to ja bym sie pisał na : Maze4 AMD Lucite 1/2" Chrome Fit Maze4 GPU Typhoon Quad Reservoir Green Dye-Lite Bo nie zdążylem zamowienia złozyc w czasie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Sprzęt jest już w Polsce - w poniedziałek dzwonię do FedEx'u, myślę, że we czwartek będą już w ProLine, w chłodzeniu wodnym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja chyba też skusiłbym się na Green Dye-Lite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Jakby cos bylo to podaj cene: Green Dye-Lite 12oz Bottle Water wetter Moze sie jakos dogadamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...