Skocz do zawartości
Popixs

DANGER DEN - zamowienie #3

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow: witam

rozmyslem nad moim przyszlym wc i dochodze do wniosku, ze potrzebowalbym zakupic kilka podzespolow od Den'a. nie chcialem zakladac nowego tematu, dlatego zapytam tutaj:

- czy sa na forum osoby, ktore pisalyby sie na zlozenie wspolnego zamowienia u Den'a?

jesli tak, to dajcie mi znac. jesli nie, to trudno. bede musial wtedy udac sie na zakupy do ProLine.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez jestem zainteresowany - chcialbym kupic Water Wetter 4oz ($3.5) lub 12oz ($7.50) oraz (moze ale nie jestem pewny) Tweakmonster AMD Cpu Shim ($8 ). Nie jest to zbyt duze zamowienie ale przydaloby sie.

Oj widze ze jestem o 3 miesiace do przodu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez jestem zainteresowany - chcialbym kupic Water Wetter 4oz ($3.5) lub 12oz ($7.50) oraz (moze ale nie jestem pewny) Tweakmonster AMD Cpu Shim ($8 ). Nie jest to zbyt duze zamowienie ale przydaloby sie.

Oj widze ze jestem o 3 miesiace do przodu  :lol:

Ja kupilem Water Wetter na Proline ale teraz cos nie widze (wyslij maila) i zapytaj sie czy jeszcze maja (jak wszyscy wiemy nie zbadane sa zakamarki magazynow Proline'a :wink: ) jezeli chodzi tylko o korozje (bo w bajki o podwyzszeniu przewodnosci cieplnej nie wierze to zrzuc sie z kims na Copal'a) co do shima to moze taki :wink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22347582[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi