Marcus Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Zmieniałem swój post już chyba z 5 razy i nie widze efektu :| dlatego napisze w nowym. Rezygnuje z mojego zamówienia ponieważ musze kupic jak najszybciej dysk twardy i nie bede miał pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 ZenFist - czekamy z niecierpliwoscia. Zwlaszcza ja bo bede skladal WC i jesli ceny beda nizsze niz na DD to sie chcetnie u was zaopatrze w sprzet... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 rozwiązanie z Proline mi się podoba też bym się na coś skusił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Ja bym się też chętnie pisał na małe zamówienie u DDena . To kto wkońcu bedzie zamawiał Popixs czy ZenFist ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROF Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Witam wszystkich zgromadzonych, mysle ze ktos sie tym zainteresuje, otoz do sprzedania sa 3 peltiery 226Watt zakupione w DangerDenie ich cena jest bardzo atrakcyjna bo zakupione zostaly po korzystnym kursie, paczka szla przez USPS jej koszty zostaly podzielone przez 5, dodatkowo uprzejmi celnicy nie doliczyli do tego interesu 9% cła :) Dla zaintereasowanych informuje ze ich cena wynosi 210 PLN a w cene wliczono juz koszty przesylki, W kwestii zasilania mozna go wykonac bardzo tanio na bazie transformatora oswietleniowego 400W za okolo 70 PLN i kilku innych czesci lacznie koszt zasialnia nie powinien przekroczyc 100 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ja pozwole sobie zaprosic na stronke www.dangerden.com - strona glowna - dzial News - news z 24 wrzesnia - moj mod bloczku MAZE4SHD :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Świetny Mod 8) Ok - aby nie było niespodzianek, zrobiłem kalkulację danger den'a. Maze4 Copper Block with Lucite Top Include Hold Down for Socket Tabs and Hardware - 215,00 zł Neoprene Pre Cut For Maze4-1AMD - 44,00 zł 226W 50mm x 50mm 15.2V Peltier - 185,00 zł O ile nie ma cła - jeśli macie jakieś info na co jest cło a na co nie ma - dajcie znać - szybciej skończę cennik ;) Wrzucę zaraz wszytsko do XLS'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crimson Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Pytanie: ZenFist a na przykład wężyki z Tygonu,water wetter, chevett`y (tania i duża powierzchnia oddawania ciepła;czyli same plusy).....itp będą dostępne w ofercie "Proline"?Moim zdaniem lepiej sprowadzić chevetty zamiast drogich Black Ice Xtreme, Black Ice XtremeII.Chybaże dla ludzi modujących swoje maszyny(ze względów estetycznych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Tak, będą :D Ale gdzie masz w ofercie Dena te chłodnice? Daj linka to zmówie tego trochę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crimson Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 w radiators pod nazwą "The Heater Core" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 w radiators pod nazwą "The Heater Core"a to nie jest kadeciak?? wygladem bardzo, ale to bardzo przypomina kadeciaka, ktorego trzymam w lapkach, ktory kosztuje tez 35, ale zl a nie $. BTW QL mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 :) ja tylko wyslalem pozdrowienia z polski i zalaczylem fotke - ale widac spodobala sie Dan-owi i dali to na glowna :) a mod w sumie bardzo prosty - dwie UV LED i dodatek UV-dye do wody arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ok wysiadam - którą piankę neoprenową? Neoprene 1/8" Thick x 6" x 6" Neoprene 1/4" Thick x 6" x 6" Neoprene 1/16" Thick x 6" x 6" Neoprene 3/8" Thick x 6" x 6" Neoprene 1/2" Thick x 6" x 6" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Zenfist ->>>>> moglbys podliczyc to co ja zamowilem ile orientalnie by z ta znizka ktora wynegocjujesz od dangerdena wychodzilo ???? ale zamiast Black Ice Pro bralbym Black Ice Extreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 acha !! i kiedy zamawiamy ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 @ZenFist - czekamy z niecierpliwoscia na cennik. @B3T0N - masz jakies fotki tego twojego nowego Matrix'a ? Bo kupuje taki sam ;) i chcialbym zobaczyc jak sie kolorystycznie prezentuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 @ZenFist - czekamy z niecierpliwoscia na cennik. @B3T0N - masz jakies fotki tego twojego nowego Matrix'a ? Bo kupuje taki sam ;) i chcialbym zobaczyc jak sie kolorystycznie prezentuje... powiem jedno - nie zastanawiaj sie i bierz !! - kolor jest naprawde SUPER !!! zdjecia i tak by przeklamaly - pozatym cyfrak mi sie laduje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 B3T0N licze na ciebie ;) laduj cyfraka i dawaj fotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 No to klapa :( Właśnie spaliłem sobie wzmacniacz :( Naprawa będzie kosztowała więcej niż nowy więc muszę jakiś kupić. Nici z Maze4 i UV ;( Ja się kiedyś zabije :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ja bym był chętny na kadody uv i wode uv jak kasy starczy to 4 wentyle świecące dam jeszcze odpowiedź ale jeśli będom w proline to wole tam kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ale katody i wentyle są u nas od miesiąca! zobacz kategoie tuning ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ZenFist - ty katody to zostaw w spokoju ;) Lepiej powiedz kiedy bedzie jakis cennik sprzetu z DangerDen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Zen a sciagnelibyscie np takie zabawki jak Thermal right SLK900U ? Wiem ze tak troche OT, ale zainteresowalem sie tym radiatem a nie mam skad do zalatwic :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 A 4Max nie ma dystr ThermalRighta? @Torwald - składam zamówienie w poniedziałek, wtedy będe znał orientacyjne ceny (koszt transportu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 A 4Max nie ma dystr ThermalRighta? @Torwald - składam zamówienie w poniedziałek, wtedy będe znał orientacyjne ceny (koszt transportu). Nie 4max to dystrybutor ThermalTake, a z tego co wiem DiscoTech to dystrybutor Thermalrighta, ale oni nic na stronach o nowych Thermalrightach nie maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Fajno tylko mnie juz nie bedzie w domku i cen nie zobacze :( ale trudno sie mowi. Jak bede mial juz cala kasen na WC to dopiero bede kombinowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ZenFist dodatek UV do wody będziecie mieć na składzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 No ja też reflektuje na dodatek i węże by też się zdały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ale zdajecie sobie sprawę, że te węże kosztują tak na jeża ok 14pln za stopę? :!: (o ile nie doliczą cła) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ale zdajecie sobie sprawę, że te węże kosztują tak na jeża ok 14pln za stopę? ! (o ile nie doliczą cła)lepiej powiedz, ze kosztuja 45-50zl za metr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...