LOGOSEK Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 CZY KTOŚ KTO POSIADA TAKOWĄ PŁYTĘ MA PROBLEMY Z TEMPERATURKĄ COŚ MI SIĘ WYDAJE ŻE JEST CIUT ZAWYSOKA MOŻE PŁYTA SAMA SOBIE DODAJE PARĘ STOPNI BO PRZY ZIMNYM STARCIE MAM NA CPU 28-29 STOPNI A TYLE TO JAK W DOMU NIE MAM BO W ŁAŹNI NIE MIESZKAM :D I CO TO ZA TEMP. NAD TEM CPU W BIOSIE BO NIE JEST TO TEMP. PŁYTY JAK PODAJE INSTRUKCJA ZAWSZE JEST WYŻSZA OD TRMP. CPU O JAKIEŚ 6-8STOPNI. CZY KTOS MIAŁ TAKIE PROBLEMY I CZY W INNYCH ABITACH TEŻ TAKIE CYRKI SIĘ DZIEJĄ? DODAM TYLKO ŻE BIOS ZMIENIŁEM NA NAJNOWSZY I NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 jak by c ito napisać .... ślepy kur... jesteś ??? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33913 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOGOSEK Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 MOŻNA JASNIEJ I BEZ EPITETÓW BO JAK SĄDZĘ TY WIDZISZ WSZYTKO NAJLEPIEJ I NAJWYRAŹNIEJ :evil: PEACE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 no comment. dlaczego każdy nowy sądzi, że jego problemy i sprzęt są tak wyjątkowe, że nie poszuka wcześniej ? jużbardziej nie można ułatwić odnalezienia tematów ja kprzyklejenie ale i to nie wystarcza. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 I jeszcze sie drze :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Malymi literkami prosze pisac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...