Skocz do zawartości
Gość

czy na forum sa posiadacze FCE??

czy FCE jest prosty ??  

1. 1. czy FCE jest prosty ??

• Bardzo
      2
    • sredno
      2
    • trudny
      2

Rekomendowane odpowiedzi

dostalem ultimatum (moze raczej warunki) ze jak zdam to mi kupia kompa jakiego zechce :D (athlon64 razem z mobo i ramem w czerwcu za 4k zl powinien byc nie :) ) potrzebuje jakies info np czy trudny i czy durzo trzeba umiec ( mialem 5 przez cale gimnazjum z anglika)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli rozumiesz tekst na zachodznich serwisach, potrafisz pisać listy po angielsku i potrafisz z kimś pogadać to zdasz na 99%.

Kilku znajomych mówiło mi, że ten test nie jest aż tak trudny i trzeba poprostu umieć rozmawiać i czytać ze zrozumieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FCE ??? Ja zdalem w pierwszej gimnazjum (13 lat mialem) :lol: :lol: :lol: Co prawda na C ale zdalem i nie bylem nigdzie za granica a do zadan domowych za bardzo sie nie przykladalem :wink:

CAE zdalem w trzeciej gimnazjum i juz nie bylo tak latwo (najgorszy byl listening ze spier****nym odtwarzaczem). Tez na C i tez sie nie staralem :P .

CPE zdaje w tym roku (zaczynam druga klase liceum), chyba. Ale teraz juz nie bede w bolca ciął i postaram sie w miare przylozyc (B by ladnie wygladalo :roll: )

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, też miałem zdawać FCE w grudniu, ale nie wyszło, teraz juz przeniosłem termin na maj-czerwiec. I sie zastanawiam czy by czasem na CAE nie pójść. przyłożyć sie do tego ostro, znaczy do nauki i może by poszło. FCE, jak wielu twierdzi podobno dość prosty jest. W sumie po pytaniach jakie zobaczyłem w przykładowych testach, to sądzę, iż zdał bym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh i wez sie tu czlowieku czegos dowiedz - polowa pisze ze prosciotki inni ze trudny wiec jak to w koncu jest???? Bo kurcze nie wiem w koncu anglika ucze sie od 3 klasy szkoly podstawowej wydaje mi sie ze znam dobrze ale jak bylem w profi-lingua to kobieta powiedziala ze trzeba jeszcze popracowac i kurs mi zaproponowala tylko czy aby ona pieniazkow nie chce wyciagnac :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi