Gość Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 dostalem ultimatum (moze raczej warunki) ze jak zdam to mi kupia kompa jakiego zechce :D (athlon64 razem z mobo i ramem w czerwcu za 4k zl powinien byc nie :) ) potrzebuje jakies info np czy trudny i czy durzo trzeba umiec ( mialem 5 przez cale gimnazjum z anglika) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jeżeli rozumiesz tekst na zachodznich serwisach, potrafisz pisać listy po angielsku i potrafisz z kimś pogadać to zdasz na 99%. Kilku znajomych mówiło mi, że ten test nie jest aż tak trudny i trzeba poprostu umieć rozmawiać i czytać ze zrozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Luknij sobie np. na http://angielski.lukar.net/FCE__1.html Moja siorka twierdzi, że FCE to bułka z masłem, CAE też zdała bez problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 FCE to naprawdę jest pikuś - bywały w szkole średniej trudniejsze sprawdziany .... Z tym że teraz FCE nic nie daje - trzeba by mieć CAE ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 tescik jest ciekawy, ogolnie latwy, milo wspominam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ja sie sprawdze w tym roku pewnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Sa :] Ja zdalem, ale balem sie jak cholera :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Zdaje w grudniu. Narazie mialem próbny i wyniki 24 wrzesnia. Poczekamy zobaczymy :D W sumie to nie wydawal mi sie az taki trudny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ten test jest ogolnie prosty :) jak juz ktos napsial musisz po prostu umiec sie porozumiec..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Spoko FCE jest prosty, CAE trochę trudniejszy, a ja teraz przygotwuję się CPE (i się cały trzęsę ;)). Powinieneś zdać raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 jak wszyscy mowicie ze prosty to zapisze sie moze na czerwiec bo na grudnowy joz chyba nie mozna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 FCE ??? Ja zdalem w pierwszej gimnazjum (13 lat mialem) :lol: :lol: :lol: Co prawda na C ale zdalem i nie bylem nigdzie za granica a do zadan domowych za bardzo sie nie przykladalem :wink: CAE zdalem w trzeciej gimnazjum i juz nie bylo tak latwo (najgorszy byl listening ze spier****nym odtwarzaczem). Tez na C i tez sie nie staralem :P . CPE zdaje w tym roku (zaczynam druga klase liceum), chyba. Ale teraz juz nie bede w bolca ciął i postaram sie w miare przylozyc (B by ladnie wygladalo :roll: ) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 no skoro tak sie wszyscy chwala to i ja napisze ze jestem posiadaczem tego swistka paieru pt. FCE to z Was niezle "angole" skoro tak piszecie ze banal, ze CAE, CPE - phi jestem pelen podziwu hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Heh, też miałem zdawać FCE w grudniu, ale nie wyszło, teraz juz przeniosłem termin na maj-czerwiec. I sie zastanawiam czy by czasem na CAE nie pójść. przyłożyć sie do tego ostro, znaczy do nauki i może by poszło. FCE, jak wielu twierdzi podobno dość prosty jest. W sumie po pytaniach jakie zobaczyłem w przykładowych testach, to sądzę, iż zdał bym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 eh i wez sie tu czlowieku czegos dowiedz - polowa pisze ze prosciotki inni ze trudny wiec jak to w koncu jest???? Bo kurcze nie wiem w koncu anglika ucze sie od 3 klasy szkoly podstawowej wydaje mi sie ze znam dobrze ale jak bylem w profi-lingua to kobieta powiedziala ze trzeba jeszcze popracowac i kurs mi zaproponowala tylko czy aby ona pieniazkow nie chce wyciagnac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 dodalem ankiete Glosujcie ludzie bo w koncu nic nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 ja niedawno zdalem na B!! :D Jak dostalem wyniki to stwierdzilem, ze widocznie nie byl taki trudny! ;) Ale mialem dyga jak cos, myslalem, ze nie zdam! Nie boj zaby! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...