CptKonar Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Witam! Potrzebowalem taniej karty muzycznej do mojego starego komputera i w tym celu zakupilem na gieldzie Creative SB 128. Problem w tym, ze po wlozeniu jej w slot(PCI) komputera jednostka nie chce sie uruchomic, po wcisnieciu POWER rusza jedynie wentylator na zasilaczu(po wyciagnieciu wszystko wraca do normy). Probowalem we wszystkich wolnych slotach. Z gory dziekuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Najlepiej zapytaj na pl.soc.paranauki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 uszkodzona wymienić koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CptKonar Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 -> AMD Rulezz: masz racje, wsadzilem do drugiego komputera i jest to samo. Jutro wymiana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ja mam do sprzedania SB 128 pci :) i sprawna na 100% PS to nie ogloszenie tylko informacja :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 zle trafiles albo cie oszukali na beszczela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CptKonar Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 hehe... nieno, mam 2'tygodniowa gwarancje rozruchowa wiec jutro ide ja oddac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...