Pietia(lania) Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Co to moze byc , proc jak w podopisie , chlodzenie to spire 5e34b3-h http://www.spire.nl/asp/fcc.asp?ProdID=35 i do wczoraj mialem na nim 43 stopnie , a dzis 46 - pytm co jest , to znaczy nic nie zmienialem , wszystkok tak samo , podejzewam ze to moze byc pasta - titan jakis , ale zeby tak z dnia na dzien o 3 stopnie ?? :evil: , jakies sugestie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Cieplej na dworku i w budzie pewnie też ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 to i ja sie dolacze... kilka dni temu moj p4 w idle mial srednio 30-35C , teraz ma 37-43:(( co moze byc tego przyczyna? probowalem z napieciami i nic.. rowniez z dnia na dzien podskoczyla temp.. i wczoraj tez to mialem:/ ps. buda jest otwarta i komp stoi dosc wysoko bo na biurku i jest jeden wiatrak wywiewowy. na proca mam volcano 7+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Ale w nocy temperatura nie spada :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Cieplej się zrobiło i temperaturki skaczą ;) U mnie też od dwóch dni temp. na procu wyższa (nawet nocą) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 E ja juz naprawilem temperaturke :twisted: 8) , a mianowicie w taki sposob ze sciagnalem radiator , usunolem paste ( albo to co z niej zostalo :wink: i nalozylem nowa i prosze tera temp 37 ; A tak z innej beczki to czemu pasta od titana tak szybko sie zuzywa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 A mi ostatnio temp. na wc poszla w gore o 2-3 stopnie. A temp w pokoju taka sama. Chyba trzeba bedzie paste zmienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 A czy ktos mo jest w stanie odpowiedziec na pytanie jak czesto trzeba zmieniac paste bo ja poprzednia zakladalem 10 dni temu , i jeszcez jedno czy ze wszystkimi pastami tak jest czy tylko z badziewiarskim titanem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 To jak nikt nie wie jak czesto pasta sie wytapia , czy wypala , czy jak to sie tam nazywa , bo jezeli bede musial paste zmieniac co 10 dni to chyba kur[autocenzura] dostane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 nie no , bez przesady.. cos nie tak masz.. ja polozylem paste pod nowy wentyl v7+ [pasta orginalna od tt] i trzyma do dzisiaj , wczoraj sprawdzalem a zamawialem wentyl pod koniec sierpnia. kup lepsza paste , np ceramique i powinno byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 jak dobra pasta to miesiące będzie chodził bez żadnych zmian temp. Ale ja tam wole raz na 3 iechy nałożyć nową, bo nie mam jakiejś extra wypasiastej(i kosmicznie drogiej tym samym) i musze się męczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...