Włodi Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Wymieniłem sobie niedawno płyte główną z procesorem jak widać, ale reszta została z mojego byłoego celerona 466. Jak widać mój komp ma sporo "wąskich gardeł", takich jak ram, karta graficzna, czy dysk 8gb. Problem w tym że nie bardzo wiem od czego zacząć. Na pewno w najbliższym czasie kupie te 512 ddr-ów bo bez tego ani rusz :x , w następnej kolejności zamierzam zabrać się za grafe. I tu jest problem. Nie mam za wiele kasy więc upatrzyłem sobie Prolinka FX5200 128MB. Czytałem sobie o nim troche na benchmark.pl, ale dalej sie zastanawiam nad jego kupnem, bo słyszałem że większość gier pod dx 8.1 nie chodzi na FX-ach, czy to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Piękny konfig sobie złożyłeś, nie ma co... Celeron 2,4 i ECS... Było trzeba wcześniej się zarejestrować i poczytać bo kupiłeś syf. FX jest kolejnym badziewiem w tym samym stylu. Gry w 8.1 chodzą, ale co to za chodzenie? :lol: Kup jakiegoś radeona9100 (najlepiej hercules bądź sapphire) a przede wszystkim poczytaj najpierw forum!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ...słyszałem że większość gier pod dx 8.1 nie chodzi na FX-ach, czy to prawda?8O ECS + CELERON = 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ...słyszałem że większość gier pod dx 8.1 nie chodzi na FX-ach, czy to prawda?8O ECS + CELERON = 8O Wybuchowa mieszanka a pomyśleć co będzie jak dojdzie FX5200 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ...słyszałem że większość gier pod dx 8.1 nie chodzi na FX-ach, czy to prawda?8O ECS + CELERON = 8O Wybuchowa mieszanka a pomyśleć co będzie jak dojdzie FX5200 :lol: Co niby jest takie wybuchowe :roll: ? Choć fakt faktem ten celek to nie najlepszy pomysł był. Co do fx5200 to ten od prolinka jest i tak jednym z lepszych (ultimate), gry dx 7,8, 8.1,9 chodzą i to dobrze (może te ostatnie nie aż tak dobrze :wink: ). Ten r9100 może jest trochę wydajniejszy ale pytanie gdzie go kupić, coraz mniej ich jest i wydaje mi się, że za parę tygodni już nowych wogóle nie będze. Z tanich graf są jeszcze r9000 i r9200 (jeśli nie są droższe od tych pierwszych) całkiem rozsądnym wyborem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Wiem wiem z tym ecs-em to jest niewypał, ale płyte można też w każdej chwili wymienić, a jakbym kupił lepszą to by mi nie starczyło na proka. Chciałbym się dowiedzieć co u Was znaczy "chodzenie" tzn. ile fpsów was zadowala?Bo ja nie musze odrazu grać na 1600 we wszystko. 1024, a nawet 800 mi wystarczy, a z 10fpsów chwilami też da się przeżyć (przynajmniej ja tak uważam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jesli chcesz dobra i tania grafe to Radek 9100(128bit)-320-350zł,Radek 8500(jak gdziesz kupisz) ,a moze GFTI3 Ti200 Gainwarda-340zł.Tego FX sobie odpusc bo z tego co widziałem jest słabszy w grach od TI3 iRadka 8500-9100 .A co do 9000i 9200 i nie kupoj w swojej cenie to nakgorszy wybor. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 co do ECS'a to nie wiem dlaczego się pultacie, ciekawe co w ybyście kupili mająć mało kasy. a co do celerona to lol :lol: , przecież w tej cenie athlona wypasionego można kupić i wszystko chodzi 2 razy szybciej. grafa - olej FX5200 bo będziesz na swoim cefalonie miał wyniki jak duron 800 + GF2MX400 przy cenie razy 10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ten jego sprzęt nie jest wcale taki <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy :lol: :lol: ale za tą cenę można kupić lepszy :D Jak chcesz kupić grafę tanio to coś w stylu 9100, 8500Le lub 3Ti200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Mam takie pytanie: dlaczego kupiłeś celerona 2.4, jeżeli w podobnej cenie jest AXP2500+ (burton)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jesli chcesz dobra i tania grafe to Radek 9100(128bit)-320-350zł,Radek 8500(jak gdziesz kupisz) ,a moze GFTI3 Ti200 Gainwarda-340zł.Tego FX sobie odpusc bo z tego co widziałem jest słabszy w grach od TI3 iRadka 8500-9100 .A co do 9000i 9200 i nie kupoj w swojej cenie to nakgorszy wybor. :)Nie wiem czemu polecacie karty, których już nie ma lub są śladowe ilości w sklepach (to ża mają w cenniku nie oznacza, że są na stanie do kupienia od ręki) r9100/8500 bardzo trudno, gf3ti nie ma (gdzieniegdzie gaiward), i tu jest problem (bo, że są to niezłe karty to wiadomo). Co do r9000/9200 to nie wiem czemu tak twierdzisz :roll: bo dla mnie nie ma innego wyboru za ~220 - 240zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Kupiłem celka po to żebym w przyszłości mógł sobie kupić P4. Co do Radeonów nie chce mieć z nimi do czynienia... Jeśli już to tylko gieefy. No to w końcu nie wiem czy czekać aż FX5600 stanieją, czy kupić 4Ti 4200. Coś mnie korci żeby jednak zaryzykować z tym 5200. W końcu fx to fx aniedługo wszystko będą robić pod te karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 To jeszcze jedno pytanie: czemu nie chcesz mieć do czynienia z radeonami, i tylko gieefy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Fakt że radeony są szybsze i trzymają (fartem) to pierwsze miejsce w testach, ale nie ma co sie oszukiwać większość gier jest pisanych z myślą o układach nVidii i są zoptymalizowane pod te karty. Pozatym ATI bankrutuje i tak jak 3dfx-a nVidia kupi Ati i będą robić jeszcze szybsze modele. Wiem że mam teraz u was prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e ale trudno :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 no comment Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 uuuuu nie słyszałem zeby ATI bankrutowało tylko słyszałem ze właśnie zwieksza ciągle dochody i ciągle umacnia swoją pozycje na rynku (a tak prywatnie to nastepna moja grafą bedzie Radek:) ) a jak chcesz tak bardzo Nivide dobrze i tanio to GFTI200 Gainwarda(350zl) i podkrecisz ja spokojnie do TI500 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 To jeszcze jedno pytanie: czemu nie chcesz mieć do czynienia z radeonami, i tylko gieefy? A wiesz czemu w Polsce ludzie kupowali Polonezy (kilka lat temu) a nie zachodnie używane wozy w dobrym stanie??? Daltego , że polonez był znany na rynku i każdy kowal na wsi go naprawi. Nie porównuje tu broń boże Intela do Poloneza a Athlona do BMW , ale widać ,że facet ma mało kasy i nie stać go na eksperymanety. W tym konfigu musi jechać 3-4 lata i nie może ryzykować żyłowania Athlona (zawsze może się zjarać od podkręcania). Poza tym zawsze używał Intel + Nvidia i inaczej sobie nie wyobraża. Pracowałeś kiedyś na tym baleronie 2,4GHz?? Wszyscy piszą że to shit a ja uważam , że do zastosowań tradycyjnych (gry , internet , biuro) jest aż za nadto. Przy tym ma cichy cooler i 3 lata gwarancji. Z tym ECS-em na SDR-amy i DDR-y to rzeczywiście przesadził ale w sumie ten komp to i tak rakieta nie jest więc można to znieść. Kup sobie kolego GF4Ti do tego konfigu i będziesz zadowolony. Na FX5200 i tak nie pograsz w nic z DX9 tak jakbyś chciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iają mnie ludzie, którzy wchodzą na forum tylko po to, żeby robić rozpiździel. Sory za słownictwo, ale ktoś, (chyba lukasrz), już jakiś czas temu zauważył, że pojawia się sporo durnych topików, i to przeważnie od nowych użytkowników, może i przesadzam, ale przecież po tym ostatnim poście Włodiego widać wyraźnie, że ktoś se poprostu jaja robi :? Update: wmordejeża - dobre, a spodziewałem się ciacha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Czy ja tu robie rozpierdziel? Pytam sie o rzeczy które wam wydają się dziwne bo doskonale wiecie że nie mam racji, wiecie to z własnych doświadczeń .Bo wam to spływa że taki Athlonik 2000+ pujdzie z dymem kupi się nowy nie. Nie patrze na innych, na to że mają lepsze kompy, bo gdyby mój poprzedni proc : Celeron 466 sie nie zjarał razem z płytą to bym go miał pewnie po dzień dzisiejszy. Dobra nie znam się na tym to może mi powiecie jakie znaczenie ma słaba płyta główna to znaczy co najbardziej spowalnia słaby chipset? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Fakt że radeony są szybsze i trzymają (fartem) to pierwsze miejsce w testach, ale nie ma co sie oszukiwać większość gier jest pisanych z myślą o układach nVidii i są zoptymalizowane pod te karty. Pozatym ATI bankrutuje i tak jak 3dfx-a nVidia kupi Ati i będą robić jeszcze szybsze modele. Wiem że mam teraz u was prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e ale trudno :wink: Oj. Przykro mi to mówić, ale Twoje informacje pochodzą chyba z "komputer świr...świata" lub czegoś jeszcze jajcarniejszego, i tyczy się to tak rzekomej optymalizacji gier pod NV, jak i bankructwia ATI. Jeżeli chodzi o gry, to fama niesie, że akurat te głośniejsze, wychodzące wkrótce tytuły będą lepiej prezentować się na kartach ATI. Również ATI w tym momencie notuje wyższą sprzedaż; NV natomiast utopiła wielką kasę w technologiach zastosowanych w FX'ach, a okazało się, że nie stało się to przyczynkiem dla jej supremacji. To jeszcze jedno pytanie: czemu nie chcesz mieć do czynienia z radeonami, i tylko gieefy? A wiesz czemu w Polsce ludzie kupowali Polonezy (kilka lat temu) a nie zachodnie używane wozy w dobrym stanie??? Daltego , że polonez był znany na rynku i każdy kowal na wsi go naprawi. Nie porównuje tu broń boże Intela do Poloneza a Athlona do BMW , ale widać ,że facet ma mało kasy i nie stać go na eksperymanety. W tym konfigu musi jechać 3-4 lata i nie może ryzykować żyłowania Athlona (zawsze może się zjarać od podkręcania). Poza tym zawsze używał Intel + Nvidia i inaczej sobie nie wyobraża. Pracowałeś kiedyś na tym baleronie 2,4GHz?? Wszyscy piszą że to shit a ja uważam , że do zastosowań tradycyjnych (gry , internet , biuro) jest aż za nadto. Przy tym ma cichy cooler i 3 lata gwarancji. Z tym ECS-em na SDR-amy i DDR-y to rzeczywiście przesadził ale w sumie ten komp to i tak rakieta nie jest więc można to znieść. Kup sobie kolego GF4Ti do tego konfigu i będziesz zadowolony. Na FX5200 i tak nie pograsz w nic z DX9 tak jakbyś chciał. E? Athlony palące się nawet bez podkręcania? Czy może tylko w piątek, 13-go o północy, i tylko te z jakiejś "czarnej serii"? ;] Wymieniając w zastosowaniach tradycyjnych gry, nieco rozpędziłeś -- no chyba że masz na myśli sapera. W grach akurat celeron nie sprawdza się wogóle; przecież celkowi 2.4Ghz w grach gładko tyłek kopie nie kręcony AXP1700+ za 1/3 ceny, który i w internecie, i w aplikacjach biurowych sobie również poradzi. Moje pierwsze komputery również były na intelu. Skończyło się to, gdy okazało się, że mojemu celeronowi 800@1064(8x133) dokopał dureń 750 kumpla na FSB100. I wtedy stwierdziłem, że coś tu nie gra. Poza tym mam dosyć jeżdżenia po znajomych swoich i siostry, bo dzieci im płaczą, że nowe gry nie chcą chodzić na ich nowych komputerach. Oczywiście baleron inside. I na koniec: nie krytykuje wyboru kolegi Włodiego, i nie jest moją intencją go wyśmiewać. Poprostu upewniam się, że świadomie wybrał sobie taki, a nie inny komputer i wie, jakie są alternatywy, a nie polecił mu taki zakup "znajomy informatyk" Włodi: komputer z celeronem 2.4, GFFX 5200 i ten ECS+128SDRAM to zestaw wzorowy...prosto na pierwszą stronę ulotki MediaMarkt. Rozejżyj się trochę po forum, poczytaj, a może Twoje życie zmieni się na lepsze ;] No offence, pozdrawiam, Dijkstra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 dobre mobo jest przydatne gdy chcesz a)podkrecac b)podkrecac i c)jeszcze bardziej podkrecac:))))) a tak serio to oprocz oc przydaje sie do stabilnej pracy , w razie gdy zasilka pojdzie z dymem to masz przynajmniej nadzieje ze TYLKO zasilka , bo mobo zadzialalo na czas. itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Palski, spokojnie. Kolega nie robi rozpiździelu, ani niestety chyba nie robi sobie jaj. Poprostu chyba tak myśli, a my raczej powinniśmy się postarać, żeby pomyślał troszę szerzej. Bo wam to spływa że taki Athlonik 2000+ pujdzie z dymem kupi się nowy nie.Włodi, athlony naprawdę nie idą z dymem bez powodu. To, że mogłeś o tym poczytać na tym forum, wynika z tego, że większość z użytkowników na forum ostro je kręci, a o paleniu się inteli nie poczytasz za dużo, bo mało kto je tutaj ma ;] Dobra nie znam się na tym to może mi powiecie jakie znaczenie ma słaba płyta główna to znaczy co najbardziej spowalnia słaby chipset?Ech. Jeżeli myślisz o zmianie celerona ma P4 w przyszłości, to raczej zapomnij. Aby było to sensowne, powinno to być P4 na FSB 800 QDP, (o HT nawet nie wspomnę, bo to jedyne, za co jeszcze warto kupić intela), a czegoś takiego na tą płytę nie włożysz. Jeżeli głównym zastosowaniem tego kompa mają być gry, jesteś na najlepszej drodze, żeby złożyć sobie kompa najmniej się do tego nadającego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Kupiłem celka po to żebym w przyszłości mógł sobie kupić P4. Co do Radeonów nie chce mieć z nimi do czynienia... Jeśli już to tylko gieefy. No to w końcu nie wiem czy czekać aż FX5600 stanieją, czy kupić 4Ti 4200. Coś mnie korci żeby jednak zaryzykować z tym 5200. W końcu fx to fx aniedługo wszystko będą robić pod te karty. FX a w szczególności 5200 to wielkie badziewie lepiej już kupić jakiegos radka 9100 lub gef3 ti 200.Kurde niewiem skad biorą sie tacy jak ty, za ta kase jaka wydałeś na teg ocelka mogłeś kupić duuuzo lepszego sprzęta opartego na AthlonieXP, naprawde nieczaaje cie.Mogłeś za 700zł kupić wypasionego kompa na Athlonie 2000+ i Soltek SL-75FRN2-L (nForce2),SND,AGPx8,FSB400,DualDDR,LAN,ATX i byś miał wyższa wydajność i by ci jeszcze więcej kasy na lepsza grafe zostało, naprawde zakup tego Celka to totalny brak rozsądku i lamerstwo.A zakup teg oFX 5200 jest kolejną głupotą z twojej strony.Popatrz na ludzi na tym forum i na ich (nasz) sprzęt i zuważ jak mały % ma karty FX5200 , większośćwoli zakupić radka 9100 czy GEF3 TI200 ew. troche droższa gef4ti 4200. A ty chcesz kupić FX-a 5200 zapewne dlatego że jest to to FX- woooow!, FX- nooowa karta ,najlepsza ,nvidii to przecierz musi być najlepsza bo to super FX, tak do tego podchodzisz, zwykły chwyt marketingowy na który łapią sie własnie tacy jak ty, strata kasy na złom na którym nic nei chodzi jak trzeba ,a dla twojej wiadomosc to sensowny fps przy którym gram to 30fps a nie jakieś slajdy 10fps-śmiech :lol: A na takim sprzęcie jak widać poniżej a nie jakimś celofanie i fx 5200 to gry chodzą z framerate duzo wyższym jak 30fps w high detalach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Dobra proka mam do [gluteus maximus] więc trza kupić lepszą grafe. Płyta może zostać (dopuki się nie zjara) bo nie mam zamiaru nic kręcić. Mam jeszcze jedno pytanie: jaki jest odpowiednik mojego proca w athlonach, bo jeśli powyżej 1,5Ghz to będe w niebie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Dobra proka mam do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> więc trza kupić lepszą grafe. Płyta może zostać (dopuki się nie zjara) bo nie mam zamiaru nic kręcić. Mam jeszcze jedno pytanie: jaki jest odpowiednik mojego proca w athlonach, bo jeśli powyżej 1,5Ghz to będe w niebie :wink: Jakiś Antek XP 1600+ czyli coś koło 1,4Ghz ,już duron 1300 kopie dupe P4 2.0Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Kupiłem celka po to żebym w przyszłości mógł sobie kupić P4. Co do Radeonów nie chce mieć z nimi do czynienia... Jeśli już to tylko gieefy. No to w końcu nie wiem czy czekać aż FX5600 stanieją, czy kupić 4Ti 4200. Coś mnie korci żeby jednak zaryzykować z tym 5200. W końcu fx to fx aniedługo wszystko będą robić pod te karty. FX a w szczególności 5200 to wielkie badziewie lepiej już kupić jakiegos radka 9100 lub gef3 ti 200.Kurde niewiem skad biorą sie tacy jak ty, za ta kase jaka wydałeś na teg ocelka mogłeś kupić duuuzo lepszego sprzęta opartego na AthlonieXP, naprawde nieczaaje cie.Mogłeś za 700zł kupić wypasionego kompa na Athlonie 2000+ i Soltek SL-75FRN2-L (nForce2),SND,AGPx8,FSB400,DualDDR,LAN,ATX i byś miał wyższa wydajność i by ci jeszcze więcej kasy na lepsza grafe zostało, naprawde zakup tego Celka to totalny brak rozsądku i lamerstwo.A zakup teg oFX 5200 jest kolejną głupotą z twojej strony.Popatrz na ludzi na tym forum i na ich (nasz) sprzęt i zuważ jak mały % ma karty FX5200 , większośćwoli zakupić radka 9100 czy GEF3 TI200 ew. troche droższa gef4ti 4200. A ty chcesz kupić FX-a 5200 zapewne dlatego że jest to to FX- woooow!, FX- nooowa karta ,najlepsza ,nvidii to przecierz musi być najlepsza bo to super FX, tak do tego podchodzisz, zwykły chwyt marketingowy na który łapią sie własnie tacy jak ty, strata kasy na złom na którym nic nei chodzi jak trzeba ,a dla twojej wiadomosc to sensowny fps przy którym gram to 30fps a nie jakieś slajdy 10fps-śmiech :lol: A na takim sprzęcie jak widać poniżej a nie jakimś celofanie i fx 5200 to gry chodzą z framerate duzo wyższym jak 30fps w high detalach. Jeszcze raz... Ile razy zakładałeś cooler na Athlona ??? Kilka??? Kilkanaście ??? On pewnie nigdy i istnieje duże prawdopodobieństwo że go ukruszy... Może i gość jest lamerem (jego prawo) natomiast ja znajdę na tym forum kilku ,którzy powiedzą tak o Tobie. Jezu jak ja nie lubie takiej krytyki... Cleleron suxxxx- no i co z tego. Chciał to ma - jego wola... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jakiś Antek XP 1600+ czyli coś koło 1,4Ghz ,już duron 1300 kopie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> P4 2.0Ghz Dobrze, ze jeszcze maja tutaj poczucie humoru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Dobra proka mam do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> więc trza kupić lepszą grafe. Płyta może zostać (dopuki się nie zjara) bo nie mam zamiaru nic kręcić. Mam jeszcze jedno pytanie: jaki jest odpowiednik mojego proca w athlonach, bo jeśli powyżej 1,5Ghz to będe w niebie :wink: Jakiś Antek XP 1600+ czyli coś koło 1,4Ghz ,już duron 1300 kopie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> <B>P4 2.0Ghz</B> Nie no to już jest MEGA LOL !!!! Ide stąd bo normalnie chyba z fotela spadne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jeszcze raz... Ile razy zakładałeś cooler na Athlona ??? Kilka??? Kilkanaście ??? On pewnie nigdy i istnieje duże prawdopodobieństwo że go ukruszy... Może i gość jest lamerem (jego prawo) natomiast ja znajdę na tym forum kilku ,którzy powiedzą tak o Tobie. Jezu jak ja nie lubie takiej krytyki... Cleleron suxxxx- no i co z tego. Chciał to ma - jego wola... Jeżeli ryzyko ukruszenia jądra jest największym argumentem przeciw AMD, to ogólnie lol chyba? 1.Kupujesz copper shima za 10zł i masz problem z głowy 2. Kolega raczej nie z tych, co grzebią w kompie, więc poprosiłby w sklepie, żeby mu raz założyli i problem z głowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jeszcze raz... Ile razy zakładałeś cooler na Athlona ??? Kilka??? Kilkanaście ??? On pewnie nigdy i istnieje duże prawdopodobieństwo że go ukruszy... Może i gość jest lamerem (jego prawo) natomiast ja znajdę na tym forum kilku ,którzy powiedzą tak o Tobie. Jezu jak ja nie lubie takiej krytyki... Cleleron suxxxx- no i co z tego. Chciał to ma - jego wola... Jeżeli ryzyko ukruszenia jądra jest największym argumentem przeciw AMD, to ogólnie lol chyba? 1.Kupujesz copper shima za 10zł i masz problem z głowy 2. Kolega raczej nie z tych, co grzebią w kompie, więc poprosiłby w sklepie, żeby mu raz założyli i problem z głowy. Stary ja się założe że on nie wie co to copper shim. O czym ty do mnie rozmawiasz (zlbo do niego :wink: ). Z punktem drugim się zgodze. Fakt jest faktem , że facet zapytał o grafe a AMD hools wykorzystali okazje do skrytykowania jego kompa. Zresztą jeżeli dla was Duron 1300 bijący na głowe PIV 2GHz to tak jak pisałem ...ja wysiadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...