Macho Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Kto mi pomoze jaka karte najlepiej do :?: PIII 733+512MB+Abit BX-133 RAID+Seagate Barracuda IV 40GB 7200RPM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 GF 4 4600 :D Chodzi o graficzną tak? Tu sprzęt nie ma znaczenia i większa moc karty tym lepiej. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 To tylko zależy od ilości posiadanej kasy. Jeżeli chcesz grać to propcesor mam małe znaczenie w porównaniu do karty. Ja bym brał coś z rodziny Gf 3 lub 4(tylko nie mx) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Mi by wystarczyl ktorys z mocniejszych gf2 (nawet starszy gts), na gf3 a tym bardziej gf4 mnie po protstu nie stac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Chyba nie jestes maniakiem benchmarkow - nie ma sensu wydawac ponad 1000zl na karte, ktora w Markach osiagnie super wysokie wyniki, a w praktyce, czyli w grach, bedzie sie zachowywac jak starszy i duzo tanszy model (fps). Poza tym w obecnej chwili ulamek oprogramowania obsluguje funkcje np. GF4. A kiedy nastapi wzrost liczby software'u "designed for GeForce4", prawdopodobnie (a raczej na pewno) twoj sprzet jemu (software'owi - grom) nie podola i niezbedna bedzie wymiana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Powiedz ile chcesz na to kasy przeznaczyć to znacznie łatwiej się coś wymyśli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...