Quill Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Co jest!? na moim sprzecie dogrywa mi z dysku!? Napewno to wina Ramu albo Dysku... Ale ktorego bardziej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 zainstaluj via 4in1 wlacz dma dokup ramu i sprawc jakims programem jaki masz transfer z dysku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 do windowsa xp to trzeba conajmniej 256 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 kup po prostu wiecej ramu, polecam 512 tera to piniadz rzedu 400 zeta na gieldzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A jak dla mnie tak jak w tamtym poście napisałem... masz jush dość wiekowy dysk... nie wiem może "troche" badów mash na nim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 zainstaluj via 4in1 wlacz dma dokup ramu i sprawc jakims programem jaki masz transfer z dysku Eee? Facet ja nie mam Vii tylko SiSa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Masz tak mały dysk że z niego to już nie ma co doładowywać. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 napewno jeszcze ze 128 ramu a potem jak bedzie jakas kaska to dysk :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Dokup min. 256mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Dokup ram i sprawdź Scandiskiem dokładnym czy nie masz BADów, bo jeżeli są to dysk będzie na nich ostro chrupał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Bady mam od dawna :? Ale naszczescie 4mb, ale to i tak duzo! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Ramu ci brak. Przeciez CDrom tez jest ATA33 a jak masz fifke zainstalowana na compact i na full to nei ma roznicy bo w niej 128mb styka. Kup ramu 256mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A bady moga powodowac to ze w ciagu sekundy z 50fps robi sie 1fps(na 20 sekund)? Bo komp mi miga ale jak cos wiecej se pomysli to jest sieczka. Czy mozliwe jest ze Swapa mam na Bad sektorze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...