pmp Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Wynalazek wrześniowy... http://www.directron.com/turbocool600.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 TO zasilaczy czy może raczej transformator do spawarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Niezłe bydle, ale tak na prawde mało komu się przyda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Na 5V to już naprade można spawać różne rzeczy ;) Ciekawe jaki przekrój mają kable do płyty. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 niezle niezle, tylko ze slabe ma +12V w porownaniu do pozostalych napiec. jesli mobo ma gniazdo P4 to ta zasilka to chybiony pomysl bo wtedy wiekszosc mocy przeplywa na szynie 12V, a 5V jest prawie nie uzywane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ja myślałem że masz coś ciekawego do powiedzenia o jakiejś ciekawej spawarce a ty o zasilaczu gadasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 niezle niezle, tylko ze slabe ma +12V w porownaniu do pozostalych napiec. jesli mobo ma gniazdo P4 to ta zasilka to chybiony pomysl bo wtedy wiekszosc mocy przeplywa na szynie 12V, a 5V jest prawie nie uzywane... Powiedziałbym, że Abity pod AMD też nieźle ciągną z linii 12V (Duncan wie i inni "praktykujący", w tym ja - właśnie sprzedałem Chiefteca 360W i rozglądam się za czymś mocniejszym /tylko wyraźnie mocniejszym, bo chieftec 420W nie robi na mnie wrażenia - dochodzi jedynie 1A na 12V .../ ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ... rozglądam się za czymś mocniejszym /tylko wyraźnie mocniejszym, ... czyzbys szukal czegos ze stajni Enermax :P tam juz 300W ma 22A na linii +12V http://www.enermax.com.tw/product.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 chyba zafunduje sobie taki bede spawarke mial na jakies elektrody cienkie albo taki bajer do zgrzewania ze sciska sie dwie blachy wlancza prad jest bzzyt i sa sklejane tam gdze styki byly :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 zafunduj sobie a będzie to najdroższy element twojego kompa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 yotomeczek - chciałbyś enermaxa eg851 w dobrej cenie ? zapraszam na priv. coprawda to ges, ale ma przelotke i masz 3x linia 12v :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...