Dzi@dzi@ Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Mam problem z monitorem flatron 776fm a mianowicie kiedy resetuje kompa to po restarcie monitor sie nie wlacza tylko dioda miga raz na zielono raz na pomaranczowo. I tak bedzie caly czas migac dopuki nie zresetuje ponownie i nie wylacze recznie monitora (wczesniej tak nie bylo) I podobnie jest tez z róznymi grami np. gdy wlaczam jakas gre to monitor odrazu sie wylacza i trzeba dac reset bo sie sam nie wlaczy. Nie wiem co sie z nim stalo ale moze ktos mial podobny problem wiec prosze o jaką kolwiek pomoc !!! (karta graf daytona geforce 2mx) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undertaker Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jak dla mnie sa 3 mozliwosci : 1. Zbyt wysokie odswierzanie obrazu 2. Przecholowałeś z podkręcaniem kompa 3. Uszkodzony monitor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 1.nie podkrecalem kompa 2.w ustawieniach ekranu mam odswiezanie obrazu ustawione na optymalne 3.byc moze ze jest uszkodzony dlatego zanosze do serwisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 sprawdz na innej karcie graficznej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...