kikus Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Wiem ze bylo ale szukanie tego mi zajelo 45 min a i tak nieznalazlem dokladnie tego... a więc : Jaka firma DVD do kompa jest najlepsza? Z gory thx za odp. Aha i jeszcze jak podacie firme to podajcie jaka dobra szybkosc jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 hmm kumpel ma pioniera tego bez klapki i jest zajebisty.Kiedyspożyczyłem od niego po miałem kopie bezpieczeństwa :D ofisa 2000 i płytka byłą w strasznym stanie.3 kropeczki przez które przeswitywało i wszystkie cdromy siadały a on odczytał.Pozyczałem tez od niego poto by oglądać filmy dvd.Cieszyło nie ze byłcichy i przcował ok.NIe polecam natomiast samsunga bo 2 razy go miałęm w kompie i był bardzo głośny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Asus Pioneer LiteOn kolejnosc przypadkowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 a czy opyla sie sprzedac mojego liteOna 32/12/40 i kupic se COMBO ? Czy COMBO to dobry zakup ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 combo ma tylko jedną zaletę (mieści się w jednym 5.25) a reszta to wady :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 nie polecam combosow, a co do napedu DVD to wybierz Toshibe... wiecej na ten temat tutaj: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?s=&...&threadid=25639 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuq Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 polecam Toshibę - mam DVD tej firmy 3 latka - prędkość 10x i wszystko czyta, jest bezawaryjny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ja takze nie polecam combo, naprawde nie beda pracowaly tak jak powinny i jak by pracowaly wszyskie inne oddzielnie, a dvd to pioniera :) polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...